Lapszemle

AZ AXL/DC SOKKAL TÖBB MINT, MINT EGY HÜLYE SZÓVICC

Lorde, Solar Power


Még mindig az AXl Rose AC/DC párosítással van tele a sajtó, közben a turné már javában megy. Az index.hu-tól sixx megnézte a bécsi bulit és leírta amit ott látott és hallott.

"Amikor először mondták, hogy Axl Rose lesz az AC/DC énekese, azt hittem, hogy valaki szórakozik velem. Mint amikor a YouTube-on látható, számomra érthetetlen okból népszerű videókban a gonosz fater, aki kötött sapkát csomagol a gyereknek karácsonyra az X-Box-dobozba. Axl a világ egyik legkarizmatikusabb előadója, az világos, de legalább annyira kezelhetetlen hírű, mint amennyire tehetséges. Órákat késik a koncertekről, a zenesztársaival gyökér, a közönségnek rendszeresen beszól – volt a bűnlajstromán bőven. Egy olyan, hibátlanul, takkra működő gépezetben, mint amilyen az AC/DC, az ilyen kilengések elképzelhetetlenek, nem azért melózza ki a belét Angus Young minden este, hogy az énekese egyszer csak beugorjon a jónép közé verekedni."

"Axl viszont, és ezt most fekete öves AC/DC-rajongóként mondom, a legjobb dolog, ami a zenekarral történt az utóbbi tíz évben. Aki ott volt a tegnap esti bécsi bulin – és jó sok magyar rendszámot láttunk a helyi Városligetnek tekinthető Práter körüli utcákban, mire parkolóhelyet találtunk – azt láthatta, hogy
  • az AC/DC-ben tulajdonképpen tök mindegy kik tolják a ritmusszekciót, ha pontosak;
  • Angus Young egyszer úgyis a színpadon kap infarktust;
  • Axl Rose a legalázatosabb énekes, akit mostanában láttunk."
A beszámoló teljes terjedelmében itt olvasható: index.hu