Hírek

Akarata ellenére leplezte le Hundred Sinst a Telex újságírója

Az ismert zenei producer arról ismert, hogy nyilvános helyeken mindig maszkot visel. Most az Instára rakott ki egy dühös posztot arról, hogy a Telex újságírója egy vita miatt leleplezte. A témához Azahriah is hozzászólt, az újságíró pedig később elnézést kért.

Hundred Sinst, azaz Pócsi Botondot korábban nem lehetett maszk nélkül látni nyilvános helyeken, és a közeli ismerősein kívül senki nem tudta, hogy néz ki valójában. Eddig. Szombaton ugyanis Sajó Dávid, a Telex újságírója megosztott róla egy fotót, felfedve a zenész kilétét. Ezzel Hundred Sins szerint „nyolc év munkáját tönkre vágta” Sajó. Az ügy előzménye, hogy a két fél valamin összekapott, és Sajó először megfenyegette a zenészt, hogy leleplezi, majd valóban közzé is tette Instagram-oldalán a régebbi interjúból kivágott, Hundred Sinsről készült – maszk nélküli – fotót – írja az Index.

A történetet Azahriah is megosztotta közösségi oldalán (igaz, a bejegyzést rövid időn belül törölte). Ő azt írta, ez élete egyik legnagyobb zeneipari csalódása, és „sajnos az idő igazolta, hogy a Telex is ugyanolyan manipulatív cikkeket ír, mindenáron mindenbe politikát csempészve”.

A történteket követően – az Index szerint – Sajó Dávid 24 órán át elérhető posztban közölte: belátja, hogy hibázott, átlépett egy olyan határt, amit nem kellett volna, sajnálja, és elnézést kér.

Fotó: Hundred Sins Facebook oldala