Az oldal karbantartás alatt.

Hírek

Azahriah premier

Lorde, Solar Power

A magyar zeneiparon viharként végigsöprő és százezreket meghódító fiatal zenész egy üde, tavaszi dallal jelentkezett. A pozitív hangvételű szerzemény Azahriah készülő nagylemezének második előfutára.

Azahriah 2019-ben robbant be a köztudatba angol nyelvű számaival. A szakmát maga kitanuló- és felfedező fiatal 2020-ra már egy saját lemezzel jelentkezett, amelyet 2021-ben újabb album követ. A készülő 'Camouflage' című lemezen a tervek szerint kizárólag angol nyelvű számok kapnak majd helyet, mint az énekes előző megjelenése, a "4K LOVE", és a most debütáló "aight" is.

https://www.youtube.com/watch?v=J5ghUJdRa5s "Teljesen átjárt a tavaszi hangulat, innen jött a boldogabb, tavaszi fless és hangvilág" - mondta az "aight" születéséről Azahriah. "Tetszett a kontraszt a felhőtlen hangzás és a melankolikusabb mondanivaló között. Nem feltétlenül kell elkomolykodni, túlkomplikálni a dolgokat" -tette hozzá a fiú. Az énekes következő megjelenése egy, az albumtól független, Desh-sel közös magyar nyelvű dal lesz, amely május első felére várható. "Nagyban zajlanak az előkészületek hozzá, remélem, az is elnyeri majd minél többek tetszését!"
Hirdetés