Az oldal karbantartás alatt.

Hírek

Minden zenében van egy kis hip-hop: indul a Wolf Áramlat a Beat Rádióban

Lorde, Solar Power

Új műsorral jelentkezik májustól a Beat online rádió. Farkas Roland Wolfie-t eddig a Punnany Massif alapító-frontembereként ismerhettünk. Most új babérokra tör, és Wolf Áramlat címmel beszélgetős rádióműsort indít. A Beat beszélgetése újdonsült műsorvezetőjével.

Az elmúlt egy év gondolom titeket sem kímélt. Hogyan élte meg a Punnany Massif ezt az időszakot?  Nem is tudom hol kezdjem… Nyilván úgy, ahogy mindenki más; nem jól. Nehéz helyzet, sosem gondoltuk volna, hogy ilyen egyáltalán valaha megtörténhet. Próbálunk valahogy túlélni zenekari szinten és egyénileg egyaránt.

Hogyan tartjátok a közönségetekkel a kapcsolatot koncertek nélkül? Tudjátok tartani egyáltalán? Őszinte leszek: nagyon minimális az online jelenlétünk a Punnany-val jelenleg. Ebben a furcsa időszakban nem egyszerű dűlőre jutnunk egymással sem. Két lemezzel is készülünk, remélem még az életemben meg is jelenik mindkettő. :)

Mindig is rengeteg mindennel foglalkoztál egyszerre, most mennyire lassultak le körülötted a dolgok?  Szerencsére kiegyensúlyozott a magánéletem, így bizonyos szempontból jókor is jött ez a lelassulás. Volt és van is időm átértékelni mindazt ami eddig történt velem, és ahelyett, hogy otthon sírnék ujjaimat tördelve, mindig csinálok valamit.

Az a meglátásom, hogyha mindig benne vagy valamiben, akkor történnek is a dolgok. Nincsenek véletlenek, helyzetek vannak amik mellett vagy elmész vagy beleállsz. Én a beleállós típus vagyok.  Így jött a hamarosan induló műsorom ötlete is, ami a Wolf Áramlat nevet kapta.

Mit várhat a hallgatóság a műsortól? Mi fog szólni amikor elindítjuk a lejátszás gombot?  Két műsorom is fog indulni amolyan A hét, B hét alapon. A Wolf Áramlat egy inkább beszélgetős műsor lesz amiben hip-hop dalokon keresztül mutatom be vendégeimet, akik adott esetben teljesen más területről is érkezhetnek. Úgy gondolom minden ember zenész valahol, és minden zenében van egy kis hip-hop. Ami az érdekessége lesz, hogy terveim szerint minden meghívott fog rappelni. Kifejezetten izgalmas lesz ez akkor, ha épp nem egy Mc lesz a célszemély.

A másik műsorom a Wolf Áramlat +. Ez egy vendégek nélküli, klasszikus értelemben vett rádiós zenei óra lesz felkonfokkal, de olyan muzsikákkal amiket itthon egyik rádió sem játszik. A "fekete" zenén lesz a hangsúly, így soul, funk, jazz, hip-hop és reggae műfajok általam kedvelt darabjai kapnak majd főszerepet. Az első epizód május 3-án 18:00 órától lesz hallható a Beat rádió műsorán! A Beat rádió saját gyártású műsorait már visszahallgathatók a BeatCast podcast csatornán Spotify-on, és egyéb streaming oldalakon is!

Hirdetés