Koncert

Igazi koncertdömping várható itthon 2024-ben is

A Live Nation idén is igazi koncertdömpinget nyújt a zenerajongóknak, már 45 fellépő ismert, és még csak most indul az év!

2024-ben sem kell nélkülöznünk Budapesten a világsztárokat, hiszen már biztosan bulizhatunk Lenny Kravitz, a The Rose, a Thirty Seconds To Mars és Sting koncertjére, Slash idén Myles Kennedy & The Conspirators csapatával tér vissza hozzánk, a Coldplay tripla koncertet ad a Puskás Arénában, de ugyanitt ünnepelhetjük a Halott Pénz 20 éves jubileumát is.
Legendákból és régóta várt fellépőkből szerencsére idén sem lesz hiány. 16 év után a Coldplay ismét Budapesten játszik, a zenekarra ráadásul akkora volt az érdeklődés, hogy háromszor is megtöltötték a Puskás Arénát Music Of The Spheres elnevezésű turnéjukkal.

Tavasszal igazi sztárdömping vár ránk: márciusban a Budapest Arénában lép fel az összetéveszthetetlen hangú LP, a koreai indie-rock sztárcsapat, a The Rose, a Depeche Mode tavalyi, nagysikerű stadionbulija után most az MVM Dome-ban ad koncertet, de tavasszal láthatjuk még Jared Leto vezette Thirty Seconds To Mars minden bizonnyal lehengerlő show-ját, valamint Slash és Myles Kennedy csapatát is.

A nyár sem lesz majd unalmas, hiszen olyan előadók érkeznek hozzánk, mint a 17-szeres Grammy-díjas Sting, a világ egyik legzseniálisabb rockshowját produkáló Tool, valamint Lenny Kravitz, a The Dead South, a Five Finger Death Punch, új szólólemezével turnézik Bruce Dickinson és Corey TaylorRod Stewart pedig utolsó koncertkörútján a magyar közönségtől is elbúcsúzik egy fergeteges slágerparádéval.

Idén nemcsak külföldi előadók, de hazai csapatok különleges koncertjei is szerepelnek a Live Nation repertoárjában. Így április 6-án a Carson Coma 5. születésnapját ünnepelhetjük együtt egy teljes egészében körbejárható színpadon adott 360 fokos koncerten az MVM Dome-ban, június 8-án pedig a Halott Pénz eddigi leglátványosabb show-jának lehetünk tanúi, az első stadionkoncertjüknek, a Halott Pénz-sztori 20. jubileumán a Puskás Arénában.

Mindeközben klubkoncertekből sem lesz hiány: idén is több tucat klubbulira készülhetünk, köztük olyan fellépőkkel, akik a jövő nagyszínpados előadói lehetnek, mint a Call Me Karizma, a Yonaka, a Normandie vagy éppen a Giant Rooks, de több közönségkedvenc is várható, mint például a Guano Apes koncertje.

A keményebb műfajok rajongóinak is lesz bőven miből válogatnia, hiszen már biztosan tombolhatunk idén a Persefone, a Decapitated, a Suicide Silence, a Born of Osiris és a Dirthy Honey bulijára is. Az évet Alessandra, a fiatal svéd-olasz eurovíziós csillag első hazai fellépésével és a Nothing But Thieves koncertjével indíthatjuk.

A teljes listát ITT találod