Koncert

A Road zenekar és a Barba Negra is segíti a Magyar Vöröskereszt munkáját

A március 19-i, már teltházas ROAD koncert másnapjára, március 20-ra jótékonysági koncertet hirdetett a zenekar és a Barba Negra, amelynek teljes bevételét, beleértve a tiszteletdíjakat, vendéglátás forgalomból adódó összes bevételét, a Magyar Vöröskereszt számlájára utalják át a szervezők, ezzel segítve a szervezet humanitárius krízishelyzetben is végzett nélkülözhetetlen munkáját a határ innenső oldalán!

"2022. március 20-án nem csupán akarunk, de teszünk is."- nyilatkozta a zenekar. 

Bő másfél hete a fókusz áthelyeződőtt a vírus-helyzetről, a keleti szomszédunkban zajló eseményekre.A ROAD zenekar, a DOWN FOR WHATEVER, JUHÁSZ MARCI és a BARBA NEGRA úgy döntött, hogy március 20-án, lehetőségeihez mérten segíteni akar.

"A március 19-i, már teltházas ROAD koncert másnapjára, március 20-ra jótékonysági koncertet hirdetünk, amelynek teljes bevételét, beleértve a tiszteletdíjakat, vendéglátás forgalomból adódó összes bevételét, a Magyar Vöröskereszt számlájára utaljuk, ezzel segítve a szervezet humanitárius krízishelyzetben is végzett nélkülözhetetlen munkáját a határ innenső oldalán!"

A koncertnek a Budapest, XI. kerületében működő Barba Negra biztosítja a helyszínt. A Magyar Vöröskereszt nagy tisztelettel és örömmel fogadta a szakma ezen felajánlását. Ezen a napon, a Barba Negrában, déli 12 órától a szervezet munkatársai adománygyűjtő ponton várják a tárgyi felajánlásokat is:

- tartós élelmiszerek (instant leves, pékáru, májkrém, azonnal fogyasztható és nem romlékony ételek)

- higiéniai termékek, bontatlan csomagolásban: szappan, tusfürdő, sampon, fogkefe, fogkrém, női intim termékek (betétek)

- csecsemőápolási termékek bontatlan csomagolásban: pelenka, bébiétel, egyebek

2022. március 20.

TENNI, TENNI, TENNI

BARBA NEGRA

Budapest / Neumann János utca 2.

12:00 // KAPUNYITÁS

14:00 // JUHÁSZ MARCI

15:00 // DOWN FOR WHATEVER

16:30 // ROAD

 

hirdetés