Koncert

A Margaret Island pénteken a Lovardában örömzenél!

nincs kép


A Margaret Island november 16-án, pénteken Debrecenben koncertezik.

"Debrecen fontos szerepet játszik a mi életünkben is; imádjuk a várost, itt volt az első telt házas vidéki klubkoncertünk a Nagyerdei Víztoronyban. Idén a CAMPUS FESZTIVÁL-on először voltunk nagyszínpadosok. Adunk a véleményetekre, kíváncsiak vagyunk rátok, és szeretünk idejárni." - nagyon várjuk, hogy újra találkozzunk Debrecenben! - MI.

Legutóbb exkluzív közönségtalálkozón mutatta be a zenekar a legújabb III. című albumát, most pedig újra visszatér a zenekar Debrecenbe. Mivel a banda kinőtte a Roncsot és a Víztornyot is, így a fellépés ezúttal a Lovardában lesz. A koncert azért is különleges, mert most előszür lesz hallható élőben a Margaret Island III albuma. Illetve érdemes időben érkezni, hiszen az estét Apey nyitja 21:00-kor. Őt pedig egy óra múlva a Margaret Island követi. Ennél jobban nem is alakulhatott volna, hiszen a zenekar harmadik albumára felkerült a Békülés című dal, amit Lábas Viki Apey-vel közösen énekel. Ez azért is különleges, mert Apey-től eddig csak angol dalokat hallhattunk, azonban a banda sikeresen rávette, hogy magyarul énekeljen. Erre valószínüleg az is rásegített, hogy ugyanabban a próbateremben zenélnek a srácok.

Van olyan ritkán játszott Margaret dal, amit szeretnétek hallani a debreceni koncerten? Segítsetek a bandának a setlist összeállításában! A koncert Facebook eseményénél tudtok szavazni!

Kedvezményes jegyek még kaphatók! Ne maradjatok le róla! online: https://tixa.hu/margaretisland_20181116_lovarda papír alapon: Lovarda porta, Campus jegyiroda