Koncert

Koncertajánló a hétvégére (02.16-17.)

Lorde, Solar Power


Ha szeretnétek egy kicsit kiereszteni a gőzt, akkor van számotokra néhány szuper koncert ajánlatunk! A hétvége erősre sikeredett, ráadásul már most számos koncert teltházas. Szemezgessetek!Rossz választás nincs!

február 16. péntek

Debrecen

Dope Calypso, Deep Glaze, Baby Elvis // Debrecen, Víztorony

Dope Calypso A budapesti Dope Calypso olyan, mintha egy garázspunk-zenekar váratlanul belebolondult volna a 60'as évek végének limonádé popzenéjébe. Valami furcsa kettősség már a 2014-es debütlemezen, a Farewell To The Fairy, Goodbye To The Ghost-on is érződött, és bár már ez is felkerült az összes releváns magyar évvégi lemezlistára, de igazán a nyolc hónappal később, 2015-ben kiadott folytatáson, a Banzai! Banzai! Banzai!-on érett be ez a szerelem. Ezen már teljes pompájukban sorakoztak a képregényes, szakrális és egyéb obskúrus popkulturális utalásokkal tűzdelt abszurd sztorikat elmesélő, popzeneként is működő kétperces számok. A zenekar 2016-os Mau Mau, és 2017-es Chaka Chaka című albumaival folytatta a megkezdett utat, azaz - minden évben egy kiadott albumon keresztül - megmutatja, milyen meglepően szórakoztató dolog az, ha az ember ténylegesen képtelen magát komolyan venni.

Deep Glaze A pszichedelikus rock legújabb hazai generációjának egyik legfontosabb zenekara tavaly már kétszer is bemutatkozott Debrecenben - a Middlemist Red előtti fellépésük is igen meggyőző volt és a Campuson sem okoztak csalódást. A csapat ereje hitelességében és egyediségében rejlik. Zenéjükben érezhető a folyamatos kísérletezgetés,amely a mediterrán vonal használata mellett a különböző stílusok vegyítésében mutatkozik meg.

BABY ELVIS Mindig nagy öröm egy nagyváradi zenekart vendégül látni Debrecenben. A Baby Elvis 2015-ben alakult a szomszéd nagyvárosban. A 60-as évek beatzenéjét ötvözik, napjaink indie és garázsrock stílusával, noisepop elemekkel fűszerezve. Első nagylemezüket a White Elephant-ot tavaly mutatták be.

Magashegyi Underground, twentees / Debrecen, Roncsbár

A Magashegyi Underground február 3-án Pécsett indította idei koncertszezonját és a második állomás ezúttal Debrecen. Vendég: twentees.

20:00 kapunyitás 20:30 twentees 21:40 Magashegyi Underground - - - 23:10 Roncs Disco Budapest  Péterfy Bori & Love Band - Barba Negra 2018 - Vendég: Bankrupt

Boriék is a Magashegyihez hasonlóan Pécsett indították az új évet. Ma este pedig idei első koncertjük lesz Budapesten! Szabály: Öltözz be - vagy ne!

Előzenekar: Bankrupt Kapunyitás: 20:00 Koncertkezdés: 21:00 SOLD OUT! - Esti Kornél // Akvárium NagyHall, vendég: Madrapur

Az Esti Kornél a nagysikerű 10 éves koncert után újra az Akvárium NagyHallban! Az első 2018-as budapesti koncerten először hallhattok új dalokat a készülő nagylemezről, és sok más meglepetésre is lehet számítani. Ugyan a buli már teltházas, de az eseménynél még találtok eladó jegyeket!

Ki mikor kezd?  19.30 kapunyitás 19.45 Madrapur 20.45 Esti Kornél

február 17. szombat

Debrecen KEROZIN: Techno-Rock Show (L!VE) Ingyenes farsangi buli a Kerozin zenekarral a Roncsbárban! Budapest Zaporozsec/Akvárium Klub, vendég eXtensive

A február 16-án megjelenő új Zaporozsec lemez (Pixelek) összes új dalát itt hallhatod először élőben. Minden belépő jegy ára tartalmazza az új CD-t, amit a helyszínen vehetsz át, és akár dedikáltathatsz is! Legutóbb megjelent Movie Star című dalukról mi is beszámoltunk már korábban.

Pixelek: Míg Mr. Gorsky-val leginkább az űrben a sci-fik világában kalandozhattunk, most szakítva a csillagokkal, sokkal inkább ösztönös, két lábbal a földön járó témákra számíthatunk. A lemez dalai színes képkockák, amiket külön-külön is élvezhetünk, de a zenekar elképzelése szerint a lemezt hallgatva megismerhetjük egy tizenéves srác életét az első szerelmi csalódástól, az útkereső kalandokon át, a szakítások és az újrakezdések örök körforgásáig.

Az előző lemezen már megszokott műfaji sokszínűség megmarad, de egy lendületesebb, rockosabb, táncolósabb hangulatot hoz a zenekar a rock, a funky, vagy épp a diszkó stílusában.

"A koncert előtt 19:30-tól a shopnál pacsizhatunk, fotózkodhatunk, és szívesen dedikáljuk az új lemezt is!" Zaporozsec

Ki mikor kezd? Kapunyitás: 19:00 eXtensive 20:00 Zaporozsec: 21:00 SOLD OUT! - Anna and the Barbies karnevál - Akvárium NagyHall

Egy újabb őrületes tavaszi buli az Anna and the Barbies-zal február 17-én az Akvárium színpadán! Az est különlegessége, hogy minden résztvevő a bejáratnál átlátszó törzsi, sámánisztikus arcfestét kap, ami majd a koncert fényeiben életre kel. Erős buli lesz! Vendég: Fangler's. Ugyan a buli már teltházas, de az eseménynél még találtok eladó jegyeket!

Ki mikor kezd? 20:10 - Fangler's 21:10 - ANNA AND THE BARBIES (pontos kezdés!) SOLD OUT! hiperkarma » Barba Negra

2 óra hiperkarma, először a BARBA NEGRAban! ➽ vendég: Einstand

"napsütöte rész" - új hiperkarma dalt hoznak a srácok! DÉLIBÁB CD-t tudtok dedikáltatni koncert után. A buli már teltházas, de az eseménynél még hátha találtok eladó jegyet!

hirdetés