Interjú

AZ AMERIKAI TURNÉ KÖZEPÉN – EXKLUZÍV INTERJÚ AZ EKTOMORF FRONTEMBERÉVEL

Lorde, Solar Power


"Nincs megállás”! Így búcsúzott el tőlünk Farkas Zoli az Ektomorf vezetője, a most következő interjú végén. És valóban. Márciusban indult az újabb, és hosszabb amerikai turné, ezt bármilyen mércével nézzük, a legnagyobb dolognak számít nem csak az itthoni, hanem a külföldi zenekarok életében is. Ezzel az Ektomorf példaértékű a hazai zenei palettán, csakis nagy tiszteletet érdemelnek azért, és ahogyan ezt csinálják. Zolit valahol a Sziklás-hegység környékén értük utol.
  • Mikor aludtál rendes ágyban? Ahogy elnézem, a dátumok annyira sűrűn jönnek, hogy nem igen tudtok egy helyben maradni.
Szerencsére minden este hotelben alszunk, csak egy este volt, amikor egy hosszabb út miatt nem maradtunk az adott városban, hanem mentünk tovább. Rengeteget utazunk eddig 2 nap volt csak, amikor pihenni tudtunk, igazából az is 16 órás utazással telt. [caption id="attachment_1328" align="alignnone" width="960"]Foto: EKTOMORF Dallas Texas , 2016 Groove Assault Tour photo by James Gelber Foto: EKTOMORF Dallas Texas , 2016 Groove Assault Tour photo by James Gelber[/caption] -  Milyen ismét Amerikában játszani? Volt izgalom bennetek? Nagyon jó itt lenni megint, a legjobb. Az, hogy az első turnénak köszönhetően, ahogy azt a Facebook posztjainkon láthatod, már több helyen is sokan vannak, akik csak miattunk jönnek el a bulikra. Imádunk itt lenni, nagyon szeretnek itt minket. És persze hogy izgalommal vártuk, mint minden bulit! Ektomorf-Live3 -  Március 10-én indult a turné kb. a felénél tart most, hogy bírjátok? Mi az, amit Te személy szerint nehezebben bírsz ilyenkor, családtól távol, sok utazás? Igen, ez életem leghosszabb turnéja. Hét hét alatt, amit Te is mondtál, mindkettő nehéz. De a család, a barátnőm mellettem áll, minden nap beszélünk Brigivel. Persze a lényeg hogy ő nagyon megértő. Az utazások eltelnek, mert jó a hangulat, és nagyon sok olyan dolgot látunk, amiről csak hallottunk ezelőtt vagy csak filmen láttunk.
  • Látom nagyon sokszor sikerült egy kis városnézést is beiktatnotok. Milyen emlékeid vannak már most az elmúlt hónapból?
Igen olyan helyekre jutunk el, hogy arról álmodni sem mertünk volna. A sivatag, most pedig Montana hegyei, ez eszméletlen.  Az nagyon durva volt, hogy a Navajo indián törzs befogadott, adtak egy felszentelt sas tollat, amit egyébként illegális magadnál tartani, de én haza viszem. A Facebook profil képemen pedig láthatod a fejemen az eredeti Navajo indián Warhead- et, ezt csak a harcosok viselhetik, és nekem elhozták, hogy felvehessem. Ez nagyon nagy megtiszteltetés! Ektomorf-Zotya2
  • Az új albumról mennyi dalt válogattatok be a műsorba, és milyen visszajelzést kaptok?
Az „Aggressor”-ról hat dalt, a felét az albumnak. Hatalmas sikere van, három hét alatt például 350 CD-t adtunk el csak mi magunk a bulikon, ez nagyon jó. https://www.youtube.com/watch?v=C09XcI7eJTA
  • Mi jön a folytatásban? Sok pihenésre nem lesz időtök...
Ez igaz, nem sok pihenés lesz.  Ahogy hazaértünk, már májustól indulnak a fesztiválok. A legjelentősebbeken is ott leszünk: Wacken, Bang Your Head, With full Force ahol egy live DVD-t is fel fogunk venni. Otthon Rockmaraton, East Fest , és játszunk a budapesti Kreator koncerten mi is júniusban. Nincs megállás, üdvözlünk mindenkit! Ha követni szeretnéd az Ektomorf kinti eseményeit, a hivatalos Facebook oldalukon folyamatosan láthatod mi történik a zenekarral, ITT.
hirdetés