Hírek

Befutott Jason Derulo és Michael Bublé közös dala

Jason Derulo tavaly év végén már lerántotta a leplet februárban premierező albumáról, aminek híre a Hands On Me című, első single megjelenésével karöltve érkezett, most pedig egy olyan kollabbal jelentkezik, ami sokak számára okozhat meglepetést!

A napokban napvilágot látó „Spicy Margarita”, az új korong, a ’Nu King’ utolsó hírnöke, és nem más közreműködött benne, mint Michael Bublé! Ha hirtelen nem értenénk, hol találkozhat a két fantasztikus pop énekes művészete, elég magunk elé képzelni egy képet: hatvanas évek, Mexikó, James Bond, randevú. A „Spicy Margarita” hangulatában tökéletes és különleges egységet alkot a két előadó hangja, emellett biztos, hogy a latinos pop dallamok hatására mindenki táncra perdülne és koccintana egyet a párjával!

A dal alapját Dean Martin „Sway” című felvételének melódiái adják, amire mind Derulo, mind Bublé megcsillogtathatta utánozhatatlan hangi adottságait. Bár a két sztár most dolgozott együtt először, a hangszórókon keresztül is egyértelművé válhat a hallgatók számára, hogy a szám épp olyan jó hangulatban született, amilyet a meghallgatása mindenkiből kiválthat!

„Michael zenéje az életem fontos részét képezi. Amikor lejátszottam neki a „Spicy Margarita”-t, azonnal igent mondott, sőt annyira izgatott lett, hogy zenekarával együtt kicsit felturbózták a hangszerelést, amit egyszerűen imádok!  A „Sway” (Dean Martin) Michael feldolgozásában az egyik legnagyobb slágere volt, most pedig közösen egy „fűszeres” új változatot alkottunk. Pontosan ez volt az, amit megálmodtam: latin hangulat egy csipetnyi brazil funkkal fűszerezve” – mesélte Derulo.

„Amikor meghallgattam Jason demóját, alig vártam, hogy én is hozzáadhassam a stílusomat. Annak a gyökerei, amilyen zenét csinálok és szeretek – mint pl. a Great American Songbook – tökéletesen passzolnak Jason zenei világához. A régi idők hangzása a modern poppal keverve garantálja a fantasztikus végeredményt. Remélem a közönség is annyira fogja szeretni a dalt, mint mi” – tette hozzá Bublé.