Hírek

Louis Tomlison koncert dokumentumfilmje egyetlen napig a magyar mozikban

A Pannónia Entertainment március 22-én elhozza Magyarországra a One Direction egykori tagjáról készült, nagy vásznakra szánt doku-koncertfilmet, az All Of Those Voices-t. A kezdeményezéshez a Pólus Mozi, a GoBuda Mozi és a Cinema MOM mellett még a Lurdy Mozi is csatlakozik.

Az All Of Those Voices egy üdítően ritka és valós betekintésre hív Louis Tomlison zenei karrierjébe. Szakítva a hagyományos és átlagos panelekkel, amiket a hírességről szóló dokumentumfilmek előszeretettel követnek, ez az alkotás nézőit intim közelségbe engedi hőséhez, annak magánéletébe és szakmai pályafutásába is elmélyülve. A produkció soha nem látott házi felvételekkel és a 2022-es World Tour eseményein készült kulisszák mögötti pillanatokon keresztül ad képet Louis teltházas előadásairól. Az All Of Those Voices viszont nem csak főszereplőjéről szól, hanem annak élete által lamentál és ad egy különleges perspektívát arról, hogy milyen is egy sikeres zenésznek, avagy színpadi előadóművésznek lenni a mai, igencsak felgyorsult világunkban.

A sztárstátusz csúcsától egy személyes tragédia mélységéig Louis történetében sok minden megtalálható. A film körüljárja azt az utazást, ahogyan a One Direction tagjából Tomlison egy rugalmas és határozott solo-énekessé válik, amely út persze nem volt kihívásoktól és zökkenőktől mentes. A doku nagysikerű debütáló lemeze, a „Walls” kiadása körül is elmélázik és rendesen dokumentálja a tavalyi listavezető, „Faith in he Future” című korongja megszületését, hisz a stáb akkor már forgatott vele. Továbbá a rajongók olyan anyagokkal is találkozhatnak kedvencüktől, amiket korábban még soha nem publikáltak és ami egy új oldalát mutatja meg az énekesnek, hisz a hírnév általi nyomás mellett a hangjából fakadó súlyról is beszél.

 

A díjnyertes rendező által készített dokumentáció igazából egy történet az önfelfedezés erejéről és a bátorságról, ami ahhoz kell, hogy merjünk igazán önmagunk lenni. Központban az őszinteséggel és a sebezhetőséggel, az alkotás egy frissítően földhöz ragadt értelmezése egy világhírű zenész mindennapjainak, megörökítve a hétköznapi problémáit is egy olyan embernek, aki nem engedte, hogy az elvárások maga fölé kerekedve elnémíttassák őt.

Tomlison maga ezt nyilatkozta: „Ezen már évek óta dolgozunk és izgatott vagyok, hogy végre kész és láthatja a világ. Milliószor elmondtam már, de abban a szerencsés helyzetben van részem, hogy a sajátjaimhoz hasonló rajongóknál jobbat nem is kívánhatna egy művész manapság. Folyton túlmutatnak rajtam, így meg akartam osztani velük történetem a saját szavaimmal.”