Hírek

Éreztetnünk kell időközönként a számunkra fontos emberekkel, hogy továbbra is nélkülözhetetlenek – Eső- Fatal Error klippremier

2021-ben a Fatal Error zenekar a koncertek újraindulása mellett a háttérben sem hagyta abba az alkotói munkát, tíz éves fennállásukat egy duplalemezzel ünnepelték meg. A Művirágok karneválja második korongján lévő, Eső című dalhoz forgatott most klipet a zenekar.

A Fatal Error zenekar duplaalbummal ünnepelte tizedik születésnapját. A Művirágok karneválja első fele eklektikusabb, stílusilag elkalandozóbb, míg a második korongon egységesebb, kicsit sötétebb hangulatú dalok szerepelnek. Ezek között az egyik legkülönlegesebb hangzásvilága az Esőnek van. Rimóczi Zsolt, a zenekar frontembere így nyilatkozott a dalról:

„A duplalemez második felének talán legmelankolikusabb dala az Eső. Szeretünk a pörgősebb dolgok után picit leereszteni, ami jól jön a koncerteken és az életben is. Ez a dal azt a pillanatot rögzíti, amikor az ember hazaér a munkából egy kemény hét után és eltökélt szándéka a kevés energia ellenére is felkeresni akár egy régi barátot, akivel megbeszélheti az élet nehézségeit. Talán a fáradtság miatt, de kifogásként használja, hogy elered az eső és ezért végül otthon marad a gondolataival. Ebből a történetből csupán annyi az üzenet, hogy éreztetnünk kell időközönként a számunkra fontos emberekkel, hogy továbbra is nélkülözhetetlenek még akkor is, ha már nem tudunk annyi időt és energiát szakítani rájuk.”

A videoklipről az alábbiakat mondta:

„A klip vizuálisan alátámasztja a dal hangulatát, kicsit nyugodtabb, chillesebb, mint a tőlünk megszokott dalok és klipek. A koncepció Bikali Sanyi agyából pattant ki, nála is forgattuk le. Nagyon hálásak vagyunk neki, ugyanis sokat dolgozott a cucc összeállításán.”

Végül pedig íme a videó:

A dupla album a Spotifyon:

hirdetés