Hírek

Meglepő helyről is kapott beszólást Kanye West

Peppa, a cuki kismalac horzsolt oda, de rendesen. Az üzenetet időközben törölték, de az internet nem felejt.

A történet hosszú, de a lényeg annyi, hogy Kanye West tizedik stúdiólemeze nagyon nehezen született meg, többször is elhalasztották a megjelenését. Idén július végén nagyszabású ”listening party” sorozatba kezdtek a lemez népszerűsítése érdekében: az atlantai Mercedes-Benz Stadionban berendeztek egy hangstúdiót, megtöltötték nézőkkel, ahol meg lehetett hallgatni az új lemezt. A harmadik alkalom után Kanye lefújta a dolgot, mondván, hogy még nem elégedett az albummal.

Végül azóta megjelent a teljesen fekete borítóval rendelkező Donda (Kanye elhunyt édesanyjának neve, előtte tiszteleg ezzel a lemezzel), ám nem aratott túl nagy sikert: mind a szakma, mind a rajongók többet vártak és már megint szokás szerint csak a felhajtás, a marketing és a külsőségek voltak óriásiak.

És most rákanyarodunk Peppára: nemrég megjelent a kismalac második lemeze (Peppa's Adventures: The Album), amelyen természetesen a mesesorozathoz köthető dalok szerepelnek. A talán legtöbbet figyelt, olvasott és egyik legfontosabbnak számító Pitchfork zenei szaklap 6.5 pontot adott rá, ami egy erős közepes náluk. Kanye Donda lemeze pedig 6.0-át kapott.

Ezen a ponton a kismalac mögött álló csapat nagyon kikelt önmagából és odacsaptak. Az eredeti bejegyzést azóta törölték, de szerencsére így megmaradt és tényleg nagyon komoly:

„Peppának nem volt szüksége hallgatós bulikat szervezni a Mercedes-Benz Stadionba, hogy megkapja azt a 0.5 pontot.”