Hírek

Újraindul a Dürer Kert és indul a támogatói akció

Lorde, Solar Power


A Dürer Kert költözéséről már minden fórumon szó esett, mint köztudott az Ajtósi Dürer soron induló ingatlanberuházás miatt el kellett hagyniuk a 2008 óta használt helyet. Jó hír a közönségnek, hogy egyre közelebb a bejelentés napja, elvileg március végén megtudhatjuk hol fogják pontosan megnyitni a kultikus szórakozóhelyet, a legfrissebb információk szerint ez Budán várható.

"Amióta nyilvánosságra került, hogy a Dürer Kertnek költöznie kell az Ajtósiról, hihetetlen sok pozitív energiát, támogatást kaptunk tőletek - a közönségünktől -, a zenekaroktól, a szervezőktől és partnereinktől."- áll a szórakozóhely közösségi oldalán, majd azt is elárulták, hogy bárki támogathatja a költözést, ha rendel egyedi mintázatú cuccokat.

"Sokan kérdezték, hogyan tudnának anyagilag támogatni minket. Úgy gondoltuk, a legméltóbb módja ennek, ha a hozzájáruló is kap valamit cserében. Így megkerestünk néhány művészt, akik a Dürert fontosnak tartják, akik akár zenekaraikkal játszottak nálunk az évek alatt, vagy a Dürer Kertben futó programok plakátjait és flyereit tervezték; most megkeresésünkre nagylelkűen válaszoltak és készítettek pár egyedi, különleges grafikát, amiket a Dürer Kertet támogató merch gyártásához felajánlottak. A művészek: Borbás Róbert (Grindesign), Hujber Áron (Studio VAN), Kókai Barnabás (Barber's Art), Farkasinszki Bence (Benze), Miklósy Krisztián (Quixotic), Borbás Márton (harom.studio)
A termékeket az alábbi webshopban tekinthetitek meg és itt tudtok előrendelést is leadni. Az általatok megvásárolt merch teljes haszna az új Dürer Kert felépítésére lesz fordítva - aminek pontos helyét 2021. március 31-ig bejelentjük -, így minden darabbal hozzájárultok, hogy a továbbélő Dürer a lehető legméltóbb, legjobb utódja legyen kedvenc helyeteknek." webshop link: https://shop.durerkert.com/
hirdetés