Hírek

3 napos underground őrület a Tiszánál!

nincs kép
Idén is több mint 30 hazai underground banda zúz majd Tiszaalpáron, az alföldi természet zavarba ejtő közelségében. Ugyanis éppen ez a kistérségi esemény egzotikuma, hiszen maga a fesztivál is egy egykori birkalegelőn kap helyet.
Az Alpárfeszt színpada idén is különleges, zenei stílusokban rendkívül sokráétű koncertmaratont biztosíts majd a rock-, a metál-, vagy éppen a blues-,a jazz-,a funk-, és a reggae műfajok kedvelőinek.
A fesztiválon számos ismert banda tiszteletét teszi majd a mindenható tiszaalpári szubkultúr színpadon. Koncertet ad többek között az AWS, a Dungaree, a Don Gatto,a LAST,a Fiúk,az Apey and the pea,a Stubborn és a KIES is. Ráadásul az Alpárfeszt címerében nem csak a hazai underground támogatása, hanem a környezetvédelem is fontos helyet kap, így az egyik első hazai zöldfesztiválként már tavaly is kitiltották a PET palackokat a fesztiválról, a piát pedig idén is kizárólag repoharakba mérik majd.
[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=33NoEAKJ3ks[/embed]
Szóval összegezve: három egész napnyi antimainstream muzsika, headbang, nyárérzés és természetvédelem, persze mindez mesebeli tájon. Sőt, a koncertek előtt, napközben kalandos programok segítenek a józanodásban!
Hirdetés