Hírek

Mozis vetítéssel érkezik a Leander Szimfonik kiadvány

nincs kép


Live At BMC címmel, december 18-án jelenik meg az a különleges CD, Blu-ray és Blu-ray+CD best of gyűjtemény, amely Köteles Leander szerzői pályafutását öleli fel, méghozzá szimfonikus kísérettel. A 2018. március 15-én és 16-án rögzített anyagot a közönség egy dedikálással egybekötött, mozis vetítésen láthatja először. Március 15-én, Leander 33. születésnapján különleges ünnepi koncertet adott, ahol legjobb dalainak Pejtsik Péter által készített klasszikus zenei átiratait adta elő nagyzenekari kísérettel, valamint a nemzeti ünnep tiszteletére elénekelte a Hazám, hazám című áriát, és a koncert végén a Himnuszt. A nagy érdeklődésre való tekintettel március 16-án ráadáskoncertet adott a formáció. Az este folyamán a színpadon felváltva csatlakoztak az énekeshez a Leander Kills és az Amigod tagjai, illetve vendégként Drótos Gábor csellón, Suha Tamás hegedűn, Szebényi Dániel pedig zongorán közreműködött.

A két este mind hangban, mind képben rögzítésre került, és december 18-án napvilágot is lát CD, Blu-ray, valamint Blu-ray+CD formátumban. A megjelenés napján 19 órától az Eurocenter moziban (1037 Budapest, Bécsi út 154.) Köteles Leander dedikálja a 12 oldalas booklettel ellátott Live At BMC kiadványt, amelyet 20 órától le is vetítenek, és amely a helyszínen megvásárolható is lesz.

A Live At BMC dalsorrendje: 1. Intro LEANDER SZIMFONIK 2. Nem szól harang 3. Egy hónapja nem láttalak 4. Csak te 5. Élet 6. 27 év 7. Egy napom maradt 8. Nem akarok többé játszani LEANDER KILLS SZIMFONIK 9. Ketten egyedül 10. Madár AMIGOD SZIMFONIK 11. Este van LEANDER KILLS AKUSZTIK 12. Szerelmetlen dal 13. Te leszel a párom 14. Szeresd bennem 15. 8. Főbűn LEANDER SZIMFONIK 16. Hazám, Hazám 17. Himnusz 18. Viharom Tavaszom 19. Catharsis (végefőcím)

Blu-ray extra:

  1. Nem szól harang (próba)
  2. Taníts meg élni (próba)
hirdetés