Hírek

Hamarosan motorosok lepik el a Balatont

nincs kép


Idén 19. alkalommal, Június 06-tól 10-ig rendezik meg a motorosok kedvenc fesztiválját, az Open Road Festet, Alsóörsön. A fesztiválra rengeteg különleges programmal készülnek a szervezők. Koncertet ad többek között az Apocalyptica, a Canned Heat, a The New Roses, a Tankcsapda, a Leander Kills, az LGT-Zenevonat, a Paddy & The Rats, és a Zorall is. Idén először kerül sor az Open Road Fest Nemzetközi Erősember bajnokságra is, ráadásul a szervezők egy különleges nyereményjátékot is meghirdettek. Két szerencsést a Tankcsapda tagjai fuvaroznak majd a fesztiválra, és egy eredeti Harley-Davidsonnal is megajándékoznak valakit a szervezők az idei Open Road Fest-en.

Alig egy hónap és kezdetét veszi a motorosok kedvenc fesztiválja a Balatonnál. Az biztos, hogy ebben a szűk hétben minden a rock zenéről és az aszfaltszaggató kétkerekűekről fog szólni.

A legjobb zenekarok koncertjei, extrém programokkal kiegészítve

A fesztiválon Magyarország legjobb rock bandái adnak egész estét koncertet a Balaton partján. A Tankcsapda mellett a Leander Kills, Paddy and the Rats, az LGT Zenevonat, és a Zorall is a húrok közé csap majd. A hazai bandák mellett, lesz néhány igazán izgalmasnak ígérkező külföldi koncert is. Jön a szimfonikus elemekkel felturbózott, finn heavy metal zenekar, az Apocalyptica, a blues-rockot játszó amerikai formáció, a Canned Heat, valamint Németországból a The New Roses névre keresztelt rock zenekar is.

A különleges zenei programokat, még izgalmasabb nappali eseményekkel egészítették ki. Lesznek kaszkadőr és műrepülő bemutatók, Lovas Rodeo Show, jótékonysági Kids Race futam a kicsiknek, és persze az elmaradhatatlan, már hagyománynak számító motoros felvonulás is megrendezésre kerül, de más érdekességekre is lehet számítani.

Különlegességek a fesztiválon

"A Harley-Davidson és a STIHL 2017-ben elkezdett írni egy közös sztorit, és úgy éreztük, hogy ezt mindenképp folytatni szeretnénk. Épp ezért a Gáborecz István faszobrászunk által tavaly kifaragott Fat Boy idén motorost kap, de további látványos showelemmel is készülünk a fesztiválra: lesz Timbersports-bemutató és hangerőverseny is a Hot Saw láncfűrészünkkel. Mi így durrantjuk be a lóerőinket” – mondta Papp Zoltán, a STIHL képviselője. "

Óriási nyeremények

Bárki lehet egy gyönyörű, vadonatúj Harley-Davidson büszke tulajdonosa, ha részt vesz az Open Road Fest játékában, amihez csupán egy okostelefon és egy jó fotó kell. A játék már elkezdődött, mindössze csak pár egyszerű lépésből áll teljesíteni a feltételeket, de a részleteket mindenki elolvashatja a nyerj.openroadfest.hu felületen, mondta el Dobai Attila, a fesztivál igazgatója.

Lazán csak kapaszkodj belém

A különleges motor mellett, egy felejthetetlen élményt is nyerhet két fesztiválozó, a Tankcsapda és a fesztivál közös játékában. A Tankcsapda két vérbeli motoros tagja, Fejes és Sidi egy igazán különleges ajánlatot tett a keddi sajtótájékoztatón. A részletekbe Fejes Tamás, a Tankcsapda dobosa avatta be a sajtó munkatársait: "A civil életben is motorosok vagyunk, motorozunk, így arra gondoltunk, hogy nekiindulunk. Sidi az ország egyik végébe, én a másikba és egy-egy utast leviszünk magunkkal kétkeréken Alsóörsre, a fesztiválra. Ők kapnak egy-egy bérletet, és megnézhetik a Tankcsapda koncertet a színpad széléről.”

Erősember bajnokság

Az amatőr és a profi sportolókra is gondoltak a szervezők. Persze a sportprogramokra is "heavy metal verzióban" lehet számítani. Izlandi kereszt cipelés, Thor kalapács emelés, kamionhúzás, kőgolyó emelés. Többek között ezekben a versenyszámokban kell megmérkőznie azoknak a profi versenyzőknek, akik beneveznek az Open Road Fest Nemzetközi Erősember Bajnokságára. Persze az amatőr sportolók számára is készülnek izgalmas feladatokkal.

hirdetés