Hírek

Az Anna and the Barbies és az Álmatlan - Ingyenes vetítés a novemberi Backstage Fórumon

nincs kép


A Backstage fórum november 15-i ingyenes rendezvényén az A38 hajón, teljes egészében megtekinthető lesz az Anna and the Barbies unikális koncertfilmje. Az együttes Fővárosi Nagycirkuszban 2016 novemberében megrendezett lemezbemutatóját háromszázhatvan fokos térben megörökítő, cirkuszi elemekkel, artistákkal, különleges díszlettel és vizuállal dúsított koncertet 16 kamerával rögzítették.

https://www.youtube.com/watch?v=gVsdgPa_SHY

Az Álmatlan koncert- és dokumentumfilm, magasság és mélység egyszerre: olyan oldaláról mutatja meg Pásztor Annát és a zenekart, amely még sosem volt látható.

A vetítés előtt a közönséget Pásztor Anna és zenekara, valamint a filmrendezők Porkoláb Norbert és Tanca Norbert avatják be a film és a fellépés háttértörténetének részleteibe, valamint a műsor élmény- és marketingösszetevőinek mechanizmusaiba.

A beszélgetésre a program második szekciójában 13:30-kor kerül sor, a közös mozizás pedig 15:00-tól indul.

A  havonta egy alkalommal jelentkező Backstage Fórum a könnyűzenei menedzsment legfontosabb kérdéseit járja körbe a pályázati lehetőségektől a nemzetközi jelenléten át a promócióig. A szakterületek legprofibb képviselői osztják meg tapasztalataikat az egész napos képzéseken és workshopokon.

A Fórum aktuális etapja - melynek záróakkordja az Anna and the Barbies és az Álmatlan lesz - a zenekari menedzsment és a hatékony sajtókommunikáció témája köré szerveződik, a legbeavatottabb újságírók, szerkesztők, menedzserek és előadók közreműködésével.

A belépés díjtalan, de a korlátozott befogadóképességre tekintettel regisztrációhoz kötött.

A regisztráció IDE kattintva végezhető el.

A cikket a Hangfoglaló Könnyűzenei Program támogatta: