Hangfoglaló

8Beat-es nap a Beaten pénteken!

Rendhagyó módon pénteken 10:00 és 18:00 óra között minden órában élőben jelentkeznek a Beat rádió műsorvezetői 8 különleges vendéggel kiegészülve a stúdióban, amit a közönség nemcsak hallgathat az „éterben”, hanem live stream formájában Facebookon is követhet. Február 11-én 8 Beat-es nap a Beat – Az ütős alternatíva műsorán.

Rádió a hazai könnyűzenei élet fejlődéséért.
2020. szeptember elsején új digitális rádió indult a hazai könnyűzenei élet támogatása céljából. A beatradio.hu oldalán keresztül éjjel-nappal szól a rádiózás sokszínű hazai alternatívája, a Beat - Az ütős alternatíva.  A rádió célja hallgatói igényekre reagálva, közösséget építve támogatni a hazai könnyűzenei élet fejlődését. Rédl Ádám, a rádió vezetője úgy fogalmazott: fontos, hogy teret biztosítsanak a fiatal tehetségeknek, miközben meggyőződésük, hogy az ismertebb előadóknak is rengeteg olyan gyöngyszem van a tarsolyukban, amiket az általános szerkesztési elvek miatt eddig kevesen ismerhettek meg.

8beates nap a Beaten
Hazánkban egyre több fiatal tehetség és zenei formáció bukkan fel. A Beat rádió már több mint egy éve nyújt felületet ezeknek az előadóknak dalaik bemutatására és arra, hogy beszélgetős műsorok által is közelebb kerülhessenek közönségükhöz. 
A fentiek jegyében 2022. február 11-én különleges 8 Beat-es lemezbemutató nappal jelentkezik a rádió csapata. Ezen a rendhagyó pénteken 10:00 és 18:00 óra között a Beat rádió műsorvezetői a műsor minden órájában élőben látnak vendégül egy-egy kiemelkedő Beat-es előadót vagy zenekart a stúdióban. A nap folyamán a 8 vendég elmúlt egy évének lemez vagy EP megjelenései lesznek a középpontban. Az adás egy részét élőben is közvetíti a rádió, amit live stream formájában facebookon is követhetnek a hallgatók.


A napot a nemrég Petőfi Zenei Díjra is jelölt The Anahit indítja, majd a negyedik nagylemezét ünneplő Blahalouisiana mellett a Flanger Kids, Kristoaf, Solére, Mörk és a Platon Karataev folytatja a beszélgetést, végül pedig boebeck zárja a napot. 
A műsor házigazdái: Rédl Ádám, Mikos Ákos és Szabó István a Beat rádió műsorvezetői.

Menetrend:
10:00 The Anahit – Limited Edition
11:00 Blahalouisiana – Hozzánk idomult éjjel az ég
12:00 Flanger Kids – Dreaming of a Better World
13:00 Kristoaf - stáblista
14:00 Solére – Másért EP
15:00 MÖRK – In The Golden Hour
16:00 Platon karataev  - Partért kiáltó
17:00 boebeck – comfortable EP

Február 11-én, pénteken tehát érdemes lesz a Beat rádió weboldalára és social felületeire rákapcsolódni!
A program Facebook eseményét eléritek ITT.