Hangfoglaló

A Hangkép stúdiójának vendége ma a Fiúk

Lorde, Solar Power


Fiúk zenekar következik a támogatott induló előadókat bemutató videósorozatunk mai részében. A Hangkép stúdióbeszélgetéseinek házigazdája Bicsérdi Ádám, zenei szakújságíró.

A Fiúk zenekar 2018 őszén alakult Budapesten. A zenekar stílusát a közép-kelet-európai keserűség, és az amerikai feelgood ötvözése határozza meg, r'n'b és indiepop elemek összemosásával. Félek című debütáló daluk 2019 tavaszán jelent meg, amikor is hivatalosan is elindult a Fiúk. A zenekar másfél éves eddigi pályafutása során játszott a VOLT Fesztivál színpadán, az Akvárium Nagyhallban a Follow The Flow előtt, illetve az A38 Hajó koncerttermében a Bagossy Brothers Company előzenekaraként. Megnyerték a 2019-es Sop-Rock Tehetségkutató versenyt, az Öröm a zene keretein belül. Különdíjasok lettek a Szabad a színpad Tehetségkutatón, illetve bekerültek a Hangfoglaló Program 2020-as támogatott zenekarai közé.

https://www.youtube.com/watch?v=yoo-gO5FaNo&feature=emb_logo A videót készítette: Dencs Dominik, Galgóczi Olivér, Kunics Olivér, Langó Ádám Hangkeverés: Kass Levente Moderátor: Bicsérdi Ádám Felvételvezető: Tóth Barbara Smink: Tímár Sára Jelen videó a Hangfoglaló Program tulajdona. A videóban elhangzó dalok és videóklip a Fiúk tulajdonában állnak.