Hangfoglaló

Saya Noé az Under the river akusztikus verziójával készült

Lorde, Solar Power


A Hangkép sorozatban hétről hétre két támogatott előadót mutatunk be a hatodik évad induló előadói közül. Ezen a héten a stúdióban vendégünk Kőrös Mimi, azaz Saya Noé volt, aki eljátszotta nekünk élőben az azóta lenyűgőző videót kapó Under the river című dalát is.

Kőrös Mimi, művésznevén Saya Noé gyermekkora nagy részét Malaysiaban, Kuala Lumpurban tölötte zenész szüleivel. Korán megmutatkozott zene iránti szeretete, tanult hegedűn és fuvolán, később pedig a gitározásban és éneklésben találta meg magát igazán. Egy barcelonai nemzetközi óvodában végigdolgozott év hozta meg számára az elhatározást, hogy a zenének szentelje életét. Budapestre költözve zenei rendezést kezdett tanulni az ImProSchoolban, és elkezdett aktívan dolgozni saját dalain. Első kislemeze, a Taboo 2019 májusában jelent meg. Melankolikus, utaztató elektropop, némi hip-hop és trap jellemzi az öt dalt, amelyek közül a Free című dalra készült el első videóklipje. A HOTS SongLab keretein belül dolgozhatott dala véglegesítésén Matt Lawrence producerrel, majd pár héttel később bekerült a Hangfoglaló Program támogatott zenekarai közé.

https://www.youtube.com/watch?v=MfbXFx9PLGA&feature=emb_logo

A videót készítette: Dencs Dominik, Galgóczi Olivér, Kunics Olivér, Langó Ádám Hangkeverés: Kass Levente Moderátor: Bicsérdi Ádám Felvételvezető: Tóth Barbara Smink: Tímár Sára

Jelen videó a Hangfoglaló Program tulajdona. A videóban elhangzó dalok és videóklip Saya Noé tulajdonában állnak.