Hangfoglaló

Új videóklippel jelentkezik a legszerethetőbb és legismertebb erdélyi magyar zenekar, a Bagossy Brothers Company!

nincs kép


Az idén hatéves Bagossy Borthers Company az ország egyik kedvenc zenekarává nőtte ki magát. Ha csak az idei palettát nézzük, már most a Győrben dupla teltház (egy hónappal a koncert előtt) van előjegyezve. Ráadásul most februárban érkezik a zenekar harmadik nagylemeze, a „Veled utazom” is, aminek kétnapos budapesti lemezbemutatójának pénteki napjára már az összes jegy elkelt és a szombati nap is erősen teltház gyanús. De az évnyitó budapesti dupla Bagossy koncertre is ki kellett rakni a „megtelt” táblát az A38 hajón.

Ugyan a lemezbemutatóig még várni kell, de addig is  új videóklippel jelentkezett hétfő este a zenekar. Ezúttal Kollár-Klemencz László “Iszom a bort” című dalának feldolgozásához készült új klip.

Bagossy Brotheres Company FB:

„Fogadjátok szeretettel legújabb videoklipünket! 🙂🤘🎻

Terveink szerint ez a dal is felkerült volna az új lemezre, azonban az eredeti szerző kérésének eleget téve elvetettük az ötletet.”

A video még két napja se került fel, de már több mint 36 ezren megnézték a fiúk új anyagát. A zenekar ebben a klipben a Cika együttessel (Csibi András, Korpos Szabolcs) egészül ki, akik hegedűvel és nagybőgővel csatlakoznak a zenekarhoz. A videó egy kis faházikóból indul, ahol a fiúk intim hangulatban zenélnek, de mindenki csak fokozatosan kerül elő a zenekarból. Ahogy egyre jobban átlátjuk a helyszínt, a tér még jobban kitágul és a klip végére egy csodálatos tájat tár elénk az énekes, Bagossy Norbert. Kinyitja a faház ajtaját és megpillanthatjuk, hol is található az a ház, ahol ez a csodálatos cover dal felcsendül.

Úgy tűnik elnyerte a rajongók tetszését is, hiszen rengeteg pozitív kommentet olvashatunk a videó alatt. Igaz azok, akik a zenekar akusztikus koncertjén ott voltak tavaly a MÜPA-ban már élőben is hallhatták a dalt, sőt erről már korábban egy videó is felkerült a YouTube-ra.

★★★ Dupla lemezbemutató koncert Budapesten! ★★★

Március 15-16.

Jegyek

hirdetés