Fesztivál

Nem lesz rock, de jön Sean Paul és a Clean Bandit is a STRAND Fesztiválra

Úgy tűnik a rockzene és főleg a keményebb rockzene kedvelőinek nem az idei Strand Fesztivál lesz a célpontja, a szervezők bejelentése után már körvonalazódik, hogy a Zamárdiba visszaköltöző rendezvényen a dj-k mellett a popzenészek és a lassan mainstreambe kerülő alternatív zenekarok adják a programkínálat gerincét.

Augusztus 18-21. között tizedszerre nyitja meg kapuit Zamárdiban a STRAND Fesztivál, a MOL Nagyon Balaton egyik fő eseménye. Egy éve igaz kényszerűségből, Balatonvilágosra költözött a fesztivál, de idén sokak örömére visszakerült a helyszín Zamárdiba. A fellépők listája most újabb világsztárokkal és közel 50 hazai fellépővel bővült. A két év kihagyást követően ismét Zamárdiban megrendezett fesztiválra bérletet vásárlók most az ukrán menekültek sorsán is segítenek.

Idén nem egyszerűen csak visszatér Zamárdiba a STRAND Fesztivál, de a szervezők a megszokott színvonalú nemzetközi kínálattal készülnek a négynapos Balaton-parti programra. A korábban bejelentett világsztárokon felül idén a Nagystrandon lép fel Sean Paul, a Clean Bandit, Alvaro Soler és a francia house DJ, Kungs is. A STRAND Fesztivál korábban bejelentett előadói közt olyan fesztiválsztárokat találunk, mint Parov Stelar, Tom Walker, Sam Feldt és a The Stickman. A STRAND vasárnapi headlinerét csak nyáron jelentik be a szervezők, de a következő hetekben még sok meglepetés vár a közönségre.

A külföldi neveken túl 50-nél is több hazai előadónak is biztos helye van már az augusztus 18-21. között megrendezett STRAND Fesztivál programjában. A két évvel ezelőtti mezőny olyan nevekkel bővült, akik már főszerepet kaptak a programban, ilyen Azahraih, Dzsúdló, vagy éppen a Carson Coma.  Az augusztus 20-i ünnepi programot április 11-én jelentik be a szervezők, annyit azonban már most is tudni lehet, hogy itt, a zamárdi Nagystrandon durran majd a Balaton legnagyobb tűzijátéka. A fesztivál szervezője, a VOLT Produkció minden márciusban, áprilisban és májusban megvásárolt bérletből 1000 forinttal az Ukrajnából menekülőket segíti az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül.

A STRAND Fesztivál eddig bejelentett magyar fellépői:

30Y

Analog Balaton

Aurevoir.

Azahriah

Bagossy Brothers Company

bëlga

Bohemian Betyars

BSW

Carson Coma

Cloud 9+

Csaknekedkislány

Deep Glaze

Deva

Elefánt

Esti Kornél

Follow The Flow

Fran Palermo

Galaxisok

Ivan and the Parzol

Jumodaddy

Konyha

Kristoaf

Lotfi Begi

Majka & Curtis

Margaret Island

NECC Party

Next Level presents: Dublic, B'Andre, Skrude

New Level Empire

Péterfy Bori & Love Band

Platon Karataev

Punnany Massif

Rácz Gergő és Orsovai Reni

Saya Noé

Soulwave

Stadium X

Vad Fruttik

Wellhello

Fotó: Strand Fesztivál

hirdetés