Fesztivál

SCOOTER A CAMPUSON?!

Lorde, Solar Power
A legendás német csapat tegnap, hivatalos weboldalára tette ki, hogy nyáron fellépnek a Campus Fesztiválon.  

A Campus Fesztivál 2017-ben rekordszámú közönséget, 105 ezer látogatót vonzott Debrecenbe és úgy tűnik ez a felfokozott érdeklődés még a fesztiválszezon után sem állt le, év végén háromszorosára emelkedett az elővételben megvásárolt 2018-as bérletek száma, ez példátlan adat a 10 éves fesztivál működése során, főleg annak ismeretében, hogy a Campus eddig még nem jelentkezett konkrét fellépők neveivel, egészen tegnapig. De akkor sem a fesztivál oldalán jelent meg a hír, hanem egyenesen a Scooter jelentette be, hogy nyáron Magyaroszágra látogatnak!

A Campus Fesztivál pár hete közleményben tudatta, hogy gőzerővel szervezik az idei fellépőket, de konkrét neveket akkor még Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató nem árult el. "A 2018-as program szervezése már október óta zajlik, hamarosan nyilvánosságra kerülnek az első nevek” – nyilatkozta a főszervező.

A Scooter tegnapi bejelentéséhez kértünk hivatalos megerősítést a fesztivál részéről is, de egyelőre csak azt a választ kaptuk, hogy: "Több fellépővel kötött szerződésünk sem teszi lehetővé, hogy bizonyos határidő előtt a fesztivál részéről bejelentést tegyünk."- áll a diplomatikus válaszban. Ezt támasztja alá, hogy időközben a Scooter levette a campusos dátumot, de ez nem meglepő, a koncertszervezők közötti megállapodások miatt vélhetően a májusi budapesti fellépés élvez elsőbbséget és majd csak utána jöhet a Campus Fesztivál bejelentése.

Kíváncsian várjuk, hogy végül mikor áll össze a Campus idei fellépőinek névsora, ha tippelhetünk, szerintünk biztos lesz Lukács 50, hazai pályán a Tankcsapda mindig nagy bulit ad, mellette szintén befutónak tűnik Ákos, aki nyáron végre újra turnézni fog.

https://www.facebook.com/campusfesztival  
Hirdetés