Minden, ami a jó hangulathoz kell – Hangkép: skeemers

A Hangkép ma esti részében a stúdióban Ferenczi Szoni, a skeemers énekesnője a vendégünk. A támogatott zenekarokat bemutató sorozatban Bicsérdi Ádám zenei újságíró a házigazda, akinek segítségével megismerhetjük az előadók igazi arcát.

2015-ben találtak egymásra a dinamikus, ritmusok hanghullámain szörfölő skatepunk skeemers tagjai. A „Fairlady” című daluktól sok zeneipari szakmabeli felkapta a fejét, így kerültek a Stenk 2016-os Dalversenyébe és a KERET-en is találkozhattunk már velük. Zenekaruk megalakulása elsősorban mindenkinek feszkólevezetőként funkcionált, majd a pozitív visszajelzéseken felbátorodva úgy döntöttek next levelre emelik a zenélést. Azóta rögzítettek két nagylemezt, számos videoklip van a hátuk mögött is nemzetközi sikereket is magukénak tudhatnak. 2018-ban Nora Felder, a Stranger Things és egyéb ismert zenekarok zenei supervisora illette őket dícsérő szavakkal egy panelbeszélgetésen, nagy jövőt jósolva a zenekarnak a filmes területen is. ‘I Don’t Mind’ című daluk pedig bekerült az HBO Ray Donovan című sorozatába. A márkák különösen szeretik pörgős dalaikat, így eshetett, hogy dolgoztak már együtt a Telenorral, a LIDL-lel vagy a BP Shoppal. 2019-ben Klipszemle díjazottak és Hangfoglaló Program támogatottak lettek, valamint bejutottak a Budapest Showcase Hub hazai showcase fesztiválra is, ahol küldföldi promoterek előtt csillogtathatták meg tudásukat.

A Hangkép videósorozat célja, hogy testközelből megismerhesse a közönség a támogatott induló előadókat. A beszélgetés moderátora Bicsérdi Ádám, zenei újságíró.
A felvételek a B32 Galéria és Kultúrtér falai között készültek.

A videót készítette: Dencs Dominik, Galgóczi Olivér, Kunics Olivér, Langó Ádám
Hangkeverés: Kass Levente
Moderátor: Bicsérdi Ádám
Felvételvezető: Tóth Barbara
Smink: Tímár Sára

Jelen videó a Hangfoglaló Program tulajdona.
A videóban elhangzó dalok és videóklip a skeemers tulajdonában állnak.