Megvan a hazai Korn koncert új dátuma!

A kialakult járványhelyzet miatt elmaradt minden Budapest Arénás koncert is, így természetesen a Korn sem tette tiszteletét idén Magyarországon. Végre megvan az új dátum és egy további jó hír is érkezett: nem csak a Gojira, de a 3Teeth is érkezik jövő nyáron!

A pontos dátum 2021. június 22. A helyszín természetesen változatlan:

A már megváltott belépők természetesen érvényesek az új időpontra, további jegyek pedig elérhetők a Live Nation Magyarország weboldalán, ITT.

A zenekar hivatalos bejelentése:

Érdekesség, hogy pár napja megosztottak egy rajongói rajzot, amelyet Bertók Norbert, hazai Korn rajongó és tetoválóművész készített. A rajzot a zenekar 2016-os The Serenity of Suffering albumának borítója inspirálta. Az eredeti borító pedig egyfajta visszakacsintás az 1999-es Issues lemez borítóján található vudu babára.

Idén új dallal is jelentkezett a Korn, egy Charlie Daniels-feldolgozást készítettek, amelyben Yelawolf vendégeskedik. A dal eredetileg a zenekar hivatalos Bandcamp oldalán jelent meg, ahol jelképes összegért volt megvásárolható, a teljes bevételt pedig jótékonysági célra fordították. Íme a felvétel:

Daniels egyébként 2020. július 6-án hunyt el, a Korn feldolgozása pedig július 28-án jelent meg, így egyértelmű, hogy miért tőle dolgoztak fel dalt.