Artkert összművészeti fesztivál idén is Szentendrén

A kortárs kultúra legjavát vonultatja fel a MANK augusztus utolsó hétvégéjén. A Hangfoglaló Program támogatott zenekarai közül fellép többek között az Ivan & The Parazol, a Fiúk, az IDEGEN, és a Carson Coma is. Három napon keresztül nyitott műtermekkel, művészeti sétákkal, festőműhellyel, művészeti workshopokkal, műgyűjtő játékkal, interaktív színházzal, és sok más színes programmal várja Szentendrén a látogatókat az Artkert Fesztivál!

Harmadik alkalommal szervezi meg az ArtKert összművészeti fesztivált a Szentendrei Régi Művésztelepen és a MANK Galériában a MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. Az alkotóművészet központja 2020. augusztus 28. és 30. között ismét kinyitja kapuit, amelyeken belül három napon át igazi kortárs találkozások várnak mindenkit: izgalmas programokkal, köztük könnyűzenei koncertekkel készül a MANK.

A hétvégi estéken koncertekkel telik meg a Művésztelep: szombaton az Ivan & The Parazol lép színpadra, miután a színházi múlttal rendelkező tagok alkotta IDEGEN a magyar alternatív szcéna legújabb szereplőjeként megmutatja, hogy a művészetek összekötve működnek igazán jól. Vasárnap a Meg Egy Cukorka magasan szálló, széleken táncoló, magyar szövegű art’rock beat zenekara után a Lóci játszik táncoltatja meg a látogatókat kidolgozott, erőteljes gitárszólamával, izgalmas szövegvilágával, finom, de hangsúlyos zenei kiegészítéseivel. Fellép még a hétvége folyamán a The AnahitA Bence kalandjai és a Fiúk zenekar is a Hangfoglaló Programnak köszönhetően.

A részletes program elérhető a MANK honlapján ITT.