Lose Control: megérkezett az új Cloud 9+ zúzda

Az idén hetedik szülinapját ünneplő banda egy túlfűtött dallal indítja a tavaszi szezont. A “Lose Control” sokak fantáziáját és kocsiját mozgathatja meg a karantén alatt / után..

Az együttes március 27-én ünnepelte volna hetedik születésnapját az Akvárium Klub NagyHalljában, azonban a koncert a jelenlegi helyzet miatt elmaradt. „Mi attól még nem állunk meg! Úgy döntöttünk, hogy ha személyesen nem is, virtuálisan egy új dallal és videóklippel zúzzuk együtt a közönségünkkel.”

Az együttes az izoláció alatt sem hagyja magára a rajongótáborát. „Igyekszünk élő bejelentkezésekkel tartani a kapcsolatot velük és feldobni az otthoni karanténlétet. Mindenki számára új ez a helyzet, mindannyian csak tapogatózunk a sötétben. A „Lose Control” valamilyen szinten erre a frusztrációra adhat megoldást – kiengedni a feszültséget és zúzni egyet.” – mondta Szivák Zsolt.

A „Lose Control” a Markó Ádámmal kiegészült formáció első közös dala. Az új dallal a srácok a Cloud-tól már megszokott stílust hozzák, illetve egy merészebb témát kóstolgatnak: a szám egy kocsiban egymásnak eső pár aktusát írja körül, a trekkhez egy különleges fénytechnikájú, vibráló image klip készült.