Szóló dallal jelentkezik a VINYK formáció tagja: HAXEL – Szeretném

A jelenlegi helyzet sok előadót megihletett már és számos szerzemény született az elmúlt hetekben. A debreceni VINYK formáció tagja, Haxel (Harsányi Alex) is szóló dallal jelentkezett a mai napon. Lessétek meg az új dalt!

“Nem terveztem dalt írni a jelenleg körülöttünk zajló történésekről…vagyis, pont azt terveztem, hogy nem fogok róla írni.
Majd megtelt a papír gondolatokkal, érzésekkel, és úgy éreztem, hogy ezeket szeretném veletek is megosztani!” – kommentálta Alex a dalt.

VINYK formációt két debreceni testvér Haxel (Harsányi Alex) és ThreeX (Harsányi Dávid) alkotja. 2010-ben jelent meg első közös daluk “Kisgyerekként” címmel. Ezután mindketten saját zenei stílusukban külön-külön mentek tovább. 2017 végén azonban újra együtt kezdtek el dolgozni “Minden óra” című dalukon, ami még a Petőfi Rádióba is bekerült. Ennek köszönhetően 2018 óta zenélnek együtt a VINYK formációval a srácok. Eddig a “Minden óra”, a “Lehetsz bárki” és az “Egyszer” című dalokat lehetett pörgetni YouTube-on tőlük. Legutóbbi daluk jelent meg “Útmutató” címmel.