Promised Land – Itt az Amberjack legújabb dala és klipje!

Az egyre ismertebb és népszerűbb Amberjack májusban megjelenő második albumának második dalát mutatta meg a közönségnek az On Your Knees után: A Promised Land egy szerelmes dal lett, de nem hollywoodi értelemben, sokkal inkább „amberjackesen”. Mindenki maga döntse el, hogy vidám vagy szomorú-e valójában, de a srácok – és főleg az énekes-szövegíró Láng Vince – szerint ez egy hosszú távollét és útkeresés utáni testileg és lelkileg is beteljesült szerelemről szól.
– A szövegírásban sokszor inspirál, ha megkérdezem a dalszerzőt – jelen esetben a gitárosunkat Remete Marcellt –, hogy milyen történet társul az általa elkészített zenéhez. A legtöbb esetben erre nagyon rövid választ ad: SZEX! Én már idősebb vagyok, így ez a történet nálam szerelemmé változott. A Promised Land egy szerelmes dal, egy srácról, aki hosszabb időre külföldre költözik, pl. Angliában mosogat, vagy Irakban katonáskodik, ez nagyjából mindegy. Rájön, hogy otthonra azonban csak a szerelme mellett találhat, így hazajön és újra egymásra találnak – mondta Vince.
Az Amberjack mozgalmas tavalyi évet tudhat maga mögött, sok koncerttel és személyi változásokkal, amelynek eredményeképpen a csapat öttagú lett: Vince és Marci, valamint  a billentyűs Budai Benjamin és a basszusgitáros Németh Csaba  mellett a dobos Moczó Martin lett az új családtag.
A zenekar második nagylemeze májusban jelenik meg Audiopsy címmel, a lemezbemutató koncert május 1-én lesz a Mika Tivadar Mulatóban, de addig is a rajongók találkozhatnak a fiúkkal a Barba Negrában április 3-án a Bikini vendégzenekaraként, előtte pedig Szegeden, március 27-én a SZERR fesztiválon.