Dupla koncerttel indítja az évet a Margaret Island

Nem pihen túl sokat a Margaret Island csapata. Az év első koncertjét január 1-jén Szombathelyen adta a banda, de máris a budapestieknek kedveskedik egy dupla koncerttel a hétvégén az Akváriumban. A pénteki nap már teltházas, de szombatra még vannak elérhető jegyek.

Mindkét nap különleges előzenekar előzi meg a fő produkciót. Pénteken a Perpetuum zenekar lép fel, szombaton pedig Miles Goodball angol énekes melegíti a közönséget.

Mit kell tudni róluk?

➡️Perpetuum⬅️
A 2017-ben alakult Perpetuum zenéje több műfajból táplálkozik, amelyben megtalálhatóak jazzes, rockos, popos, pszichedelikus és elektronikus elemek is. Stílusukat experimentális art-popnak nevezték el, amit nem lehet besorolni egy konkrét zenei irányzatba sem. Fade című kislemezük 2019 márciusában jelent meg, amit áprilisban Parasomnia daluk követett, júniusban megnyerték a Budafoki Pincejárat Tehetségkutatóját és a solymári Mustra versenyen elnyerték a diákzsűri által odaítélt legjobb zenekarnak járó díjat, majd augusztusban a Roxiget Fesztiválon 3. helyezést értek el.

➡️Miles Goodall /UK/⬅️
Miles Goodall másodjára lép az Akvárium színpadára a Margaret Island előzenekaraként – ezúttal teljes zenekari felállásban. A 2017 decemberi budapesti koncert óta a Liverpool környéki énekes-dalszerző neve egyre több helyen bukkant fel szerte Angliában. Az elmúlt két évben Miles játszott a Boardmasters, Isle of Wight és The Great Escape fesztiválokon, a magyarországi közönség pedig az idei Sziget Fesztiválon kapott lehetőséget, hogy elvarázsolják a Steely Dan, Amy Winehouse és Wolfpack inspirálta neo jazz dallamok. Miles jelenleg a május elején megjelenő EP-jén dolgozik, amiről több számot is el fog játszani az Akváriumban.

A budapesti koncert után pedig február 14-én indul a Margaret Island tavaszi turnéja is, ami egyből egy dupla koncert lesz Győrben. További állomások:

Bővebb infó a Margaret Island Facebook oldalán!