Már lehet jelentkezni az INES#talent programra

Az Az INES#talent program egyszerre mentorprogram és showcase hálózat is, amely minden évben számos lehetőséget biztosít európai előadóknak showcase szereplésre és a nemzetközi karrier megalapozására. Idén 18 európai ország összesen 19 rendezvényével áll partnerségben a program, többek között a szlovén MENT Ljubljanaval, a spanyol Monkey Weekkel, a brit Liverpool Sound City-vel vagy az osztrák Waves Viennaval.
A jövőévi INES#talent regisztrációs felülete már megnyílt, ahol augusztus 27-ig lehet jelentkezni a programba. A felületre feltöltött adatok és az egyes országok nomináltjai alapján fogják meghatározni a következő évben támogatott előadókat, a döntést pedig 2019 októberében jelentik be.
2019-ben Magyarországról a Mörk, a Jónás Vera Experiment és a Platon Karataev is INES#talent előadókként építhették az egyre inkább a nemzetközi piac felé is kinyíló karrierjüket.
program egyszerre mentorprogram és showcase hálózat is, amely minden évben számos lehetőséget biztosít európai előadóknak showcase szereplésre és a nemzetközi karrier megalapozására. Idén 18 európai ország összesen 19 rendezvényével áll partnerségben a program, többek között a szlovén MENT Ljubljanaval, a spanyol Monkey Weekkel, a brit Liverpool Sound City-vel vagy az osztrák Waves Viennaval.

A jövőévi INES#talent regisztrációs felülete már megnyílt, ahol augusztus 27-ig lehet jelentkezni a programba. A felületre feltöltött adatok és az egyes országok nomináltjai alapján fogják meghatározni a következő évben támogatott előadókat, a döntést pedig 2019 októberében jelentik be.

2019-ben Magyarországról a Mörk, a Jónás Vera Experiment és a Platon Karataev is INES#talent előadókként építhették az egyre inkább a nemzetközi piac felé is kinyíló karrierjüket.