3 hét múlva 30 Second The Mars a Parkban

3 hét múlva adja első önálló koncertjét Magyarországon a 30 Seconds to Mars. Jared Leto zenekara július 23-án lép fel a Budapest Parkban.

Az amerikai Thirty Seconds To Mars kétségkívül megkerülhetetlen zenekar. Legutóbb tavaly a Strand fesztiválon járt nálunk a Seconds to Mars zenekar. Leto ekkor folyamatosan hívta a színpadra a közönség soraiból rögtönzött háttértáncosokat, mire az utolsó számra már csaknem nagyobb tömeg alakult ki az együttes körül. A csapat számos nagysikerű hazai fesztiválfellépése után végre egy önálló koncerttel tér vissza hozzánk a Budapest Parkba.

Hihetetlen, de a zenekart 1998-ban, azaz 21 éve alapította meg Jared Leto szintén zenész testvérével, Shannon Letóval. A zenekar tavaly áprilisban hozta ki ötödik, America című nagylemezét, ami öt évvel a 2013-as Love, Lust, Faith and Dreams után érkezett. Lemezeiken számtalan stílussal kísérleteztek már a progressive rocktól kezdve az indie-n át egészen az elektronikáig.

A banda egyébként saját fesztivált szervez szeptember 7-9 között Malibuban. A rendezvény This Is War című albumuk 10 éves születésnapjának ünneplése is. Ki lesz ott?

Esemény

Jegyvásárlás