Két hét múlva Sting Budapesten!

Sixteen-time Grammy-award winning British rock star, Sting has released his first collection of original songs in a decade. The album's entitled, 57th

Sting tavaly adott ingyenes közös koncertet Shaggy-vel a Hősök terén, azonban a brit énekes-dalszerző idén is visszatér Budapestre a Papp László Sportarénába. Két hét múlva Sting újra Budapesten!

A The Police egykori frontembere ezúttal saját önálló koncerttel érkezik a fővárosba. A Papp László Budapest Sportarénába július 2-án, azaz két hét múlva érkezik a My Songs című turnéval, ami a teljes karrierjét felöli. Kifejezetten a legnagyobb slágerek fognak felcsendülni az Englishman In New Yorktól az Every Breath You Take-ig.

Úgy tűnik Stingnek nagyon bejön Budapest, hiszen 2017 óta minden évben megörvendeztet bennünket koncertjével. A My Songs koncertek pedig tényleg a legnépszerűbb dalokra összpontosulnak. A tizenhatszoros Grammy-díj nyertes énekes teljes karrierjét felölelik a számok a The Police együttessel és szólóművészként is. A rajongók biztosan hallhatják majd többek között a Fields Of Gold, a Shape Of My Heart, az Every Breath You Take, a Roxanne és a Message In A Bottle dalokat Stingtől és kísérő rockbandájától.

Jegyek:

https://www.livenation.hu/

https://tickets.funcode.hu/event/sting2019