Repülőrajttal indított a Tankcsapda jubileumi turnéja, a Barba Negra Track-ben!

Fotó: Suri Andi

A Tankcsapda jubileumi koncertjével nyitotta meg kapuit a főváros egyik legnagyobb nyári szórakozóhelye, a Barba Negra Track. A 30 éves fennállását ünneplő zenekar, stílusosan három koncertet ad hétvégén a fővárosban. Ma a Budapest Park, holnap pedig a KOBUCI kert lesz hangos a tankoktól. A Tankcsapda rajongók mellett a Kowalsky meg a Vega szerelmesei is örülhetnek, hiszen a népszerű banda is teltházas koncertet ad ma a Barba Negra Track-ben.

Idén 30 éves a legnagyobb hazai rock zenekar, a Tankcsapda. A debreceni rock trió péntek este indult útjára, hogy rajongóival,a zenekarhoz méltó módon ünnepelje meg a neves jubileumot három igazán különleges koncerttel a főváros szívében. A T30 névre keresztelt, ünnepi turnésorozat első állomása a Barba Negra Track volt. A budai szórakozóhely ezzel a koncerttel nyitotta meg a szezont, és indította útjára a főváros egyik legnívósabb nyári szórakozóhelyét.

Fotó: Suri Andi

Míg a Barba Negrában a Tankcsapdát, szombaton a Kowalsky meg a Vega követi majd, addig a Tankok a Duna másik oldalán, a Budapest Parkban zúznak majd egy “slágerközpontúbb” koncertprogrammal. Vasárnap pedig a legnagyobb rajongóknak adnak egy zártkörű, exkluzív koncertet a KOBUCI kertben. A Tankcsapda igyekszik a zenekar harminc éves munkásságának minden fontosabb állomását, személyes- és közönség kedvenceket egyaránt beletenni ebbe a három koncertből álló különleges műsorba. Éppen ezért pénteken a legnagyobb slágerek mellett sok olyan dalokat is hallhattunk amit eddig egyáltalán nem, vagy csak ritkán játszott élőben a debreceni rock banda. Ilyen volt például a “Vörös rúzs”, a “Senki nem menekül” és a “Hiányzol” is.

Részletes beszámolóval és képgalériával jövőhéten jövünk!