A JETLAG és a Halott Pénz zenekarral indul a Feszt!Eger

Pontosan egy hónap múlva nyitja meg kapuit a JETLAG és a Halott Pénz zenekarral Heves megye legmenőbb fesztiválja, a Feszt!Eger. Idén is a festői szépségű Bolyki-völgyben indítja a fesztiválszezont a magyar zenei élet krémje: május 30. és június 1. között egymást érik majd a jobbnál jobb koncertek a Feszt!Eger színpadán és a BL közvetítés sem maradhat el.

Hazánk egyik legfontosabb nyári eseményére 2019-ben is rengeteg sztárfellépő érkezik, köztük több jubiláló zenekarral. A Feszt!Eger fellépői közül a Halott Pénz, az Anna and The Barbies és a ROAD csapata is 15 éves lesz idén, a Fish! tagjai pedig, akik a rendezvényre egy óriási punkrock-popmetal bulival készülnek, két évtizedes jubileumot ünnepelnek. A zenei kínálat ezúttal is nagyon változatos lesz: a Quimby, a Ganxsta Zolee és a Kartel, a Follow The Flow, a Bagossy Brothers Company, a JETLAG, ByeAlex és a Slepp, a Leander Kills, a Belga, sőt hazánk legnépszerűbb női rockegyüttese, a Dorothy is a húrok közé csap a festői környezetű Bolyki-völgyben. Az ÉTER Plusz Tehetségkutató korábbi győztesei is visszatérnek a Feszt!Eger színpadára: a PLASTICOCEAN, a The Anahit, a Before The Last, a Fatal Error, sőt az Eurovíziót megjárt AWS csapatával is találkozhat a rendezvényen a közönség.

A fesztivál napi bontása itt elérhető.

Nézd a BL döntőt a Feszt!Egeren

A foci szerelmeseinek is kedveskedik a fesztivál, ugyanis június 1-jén, a Feszt!Eger utolsó napján együtt nézhetjük a BL döntőt is, így senki nem fog lemaradni a nagy alkalomról. A közvetítés után pedig folytatódhat a közös ünneplés a koncertekkel!

Május 8-ig lehet jelentkezni az ÉTER Plusz Tehetségkutatóra

Az egri fesztiválhétvége nagy lehetőséget nyújt a feltörekvő fiatal zenészeknek is, hisz’ ismét indul az ÉTER, az ifjú tehetségek felkutatására szerveződött esemény, várhatóan számos izgalmas új produkcióval. A nagy érdeklődésre való tekintettel úgy döntöttek a szervezők, hogy nem zárják el a lehetőséget az utolsó percig hezitáló vagy kicsit szégyenlősebbek elől sem és meghosszabbítják május 8-ig a jelentkezést. Biztosítsd be még most a helyed és az idei fröccsödet is a Bolyki-völgybe, az ÉTER Plusz tehetségkutatóra, aztán engedd ki a gőzt utána a haverokkal a Feszt!Egeren! A május 31. és június 1. között zajló eseményre a www.eterfesztival.hu honlapon keresztül lehet nevezni. Az esemény zenekar, DJ és egyéni produkció kategóriában várja a jelentkezőket. A nyertesek Magyarország legmenőbb fesztiváljaira juthatnak el. Részletek a honlapon.

Mutasd a karszalagod – Egyél, igyál és szórakozz kedvezményesen

A Feszt!Egerhez hűen idén is rengeteg kedvezményben lesz része a fesztiválozóknak, ugyanis május 31. és június 2. között 10-20% kedvezménnyel fedezhetik fel Eger legszuperebb helyeit. A „Mutasd a karszalagot” akcióhoz számos egri vendéglátós, a Termálfürdő és a szabadulós játékot és a helyi gokart és quad pályát üzemeltető cégek is csatlakoztak már. Az összefogásnak köszönhetően még színesebb programmal vár Eger városa. Az akcióban résztvevők teljes listája folyamatosan bővül.

CSATLAKOZNÁL AZ AKCIÓHOZ?

HÍVD ANDREÁT: +36 20 998 40 75

Jegyárusító pontok

Elindult a helyi papír alapú jegyértékesítés Egerben és Mezőkövesden. A jegyárusító pontok listáját itt találjátok:

  • Labirintus Tattoo – Eger,Szent János út 6.
  • Smilodon Tattoo – Eger, Dobó tér 1.
  • Hasznos Holmik – Eger, Almagyar utca 9.
  • Déjá Vu – Eger, Szent János utca 1.
  • Tourinform Eger – Eger, Bajcsy-Zsilinszky utca 9.
  • Boomerang Billiárdszalon – Mezőkövesd, Szent László tér 24.

Ha pedig a kényelmesebb utat választod, akkor online is beszerezheted jegyedet és bérletedet a Feszt!Eger oldalán:

Jegyek: www.feszteger.hu/jegyvasarlas/