Király Viktor 50 árnyalata

Király Viktor már a következő évre is gondol, 2019. január 10-én egy nagyszabású show keretén belül találkozhatunk a méltán elismert és tehetségével mindenkit lenyűgöző előadóval

A sokoldalúságáról ismert énekes, zenész, aki épp oly hiteles egy szimfónikus zenekarral kísért koncerten a MÜPÁ-ban, mint a Budapest Park többezres fiatal közönsége előtt.

Az énekes-dalszerző ezen a január esti koncertjén az árnyalatait mutatja meg a közönségnek. Egy kicsit jobban közel enged, egy kicsit többet megmutat magából. Bensőséges, mégis energiával teli koncertnek lehetnek tanúi azok, akik jegyet váltanak az eseményre, hogy meghallgassák Király Viktor kedvenc saját soul/funk/pop stílusú dalait, vagy épp egy nagyívű, balladisztikus számát, amit a Monarchia szimfónikusokkal ad elő.  A koncerten állandó zenekara, az ezúttal kibővített Dreamers együttes lesz a társa, valamint a showhoz nélkülözhetetlen táncosok.

Természetesen vendégei is lesznek, de a névsor legyen meglepetés…

Annyit azonban elárulhatunk, hogy Viktor egy olyan tehetséges előadót is meghívott           – neve most még titok – , aki kiemelkedő tehetségével lopta be magát a közönség szívébe és akivel már most is közös dalaikon dolgoznak nem kevesebb céllal, hogy továbbra is listavezetők legyenek a slágerlistákon.

Helyszín: ERKEL SZÍNHÁZ (VIII. kerület, II. János Pál pápa tér 30.)

Időpont: 2019. január 10., csütörtök, 19.00