EGY HÉT ÉS JÖN AZ ELSŐ HAZAI ARCADE FIRE-KONCERT!

Forrás: Moment Factory

2018. július 17-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel az Arcade Fire, korunk egyik legfontosabb indie rock formációja, ráadásul első alkalommal látogatnak Magyarországra tizennyolc éves karrierjük során.

A zenekar jelenleg tavaly megjelent Everyting Now című nagylemezüket népszerűsíti az Infinite Content elnevezésű turné keretein belül, ez a produkció érkezik a magyar főváros legnagyobb zárt koncerthelyszínként is szolgáló épületébe.

Az Everything Now album rendesen megbolygatta a kedélyeket: egyeseknek nagyon idegen az ABBA-t idéző, diszkóba hajló hangulat, mások pedig a zenekar legkülönlegesebb, legátgondoltabb munkájának tekintik a tavalyi lemezt.

Az albumot felvezető címadó dal videóklipje, amely egy év alatt közel húszmillió megtekintésnél tart:

A turné kimagaslóan erős látványvilágáért pedig az a Moment Factory nevű kreatív team felel, akik készítettek már stage designt olyan előadók számára, mint a Nine Inch Nails, a Red Hot Chili Peppers, Madonna, Muse vagy épp Ed Sheeran. Mutatunk néhány fotót, hogy mire számíthat majd a magyar közönség június 17-én:

Fotó: Moment Factory
Forrás: Moment Factory
Forrás: Moment Factory
Forrás: Moment Factory
Forrás: Moment Factory

A zenekar a folyamatos turnézás mellett azért arra is szakított időt, hogy a címadó dal mellé készítsenek még videókat, a következő két kislemez viszont egy közös felvételt kapott, íme a Put Your Money on Me és a We Don’t Deserve Love című dalok felhasználásával készült kisfilm:

A budapesti koncert videós ajánlója:

Forrás: Budapest Promoter

Az online jegyelővétel ITT, a Facebook esemény pedig ITT található.