Megjelent Szabó Balázs Bandájának új albuma!

Fotó: Szabó Balázs Bandája FB

Megjelent Szabó Balázs Bandájának negyedik albuma Rajtad felejtett szavaim címmel. Végre lehull a lepel, hogymivel is foglalkozott a zenekar az elmúlt hónapokban. A lemez 13 dalt tartalmaz. A lemezbemutató turné április 6-án indul Gyöngyösön. A további állomásokat itt találjátok. A budapesti két napos lemezbemutató már egy jó ideje telt házas. Szerezzétek be időben a jegyeket a többi állomásra!

Megjelent az új album! 
Legkedvesebb figurások, égig érő kórusunk, táncoslábú kalandorok! Semmi kétség nem fér hozzá, eljött a várva várt nap, amikor végre megmutathatjuk, mivel is foglalkoztunk az elmúlt hónapokban, mit nevelgettünk, miről álmodtunk, mit rajzolgattunk nektek. Büszkén mutatjuk be a zenekar negyedik nagylemezét, a Rajtad felejtett szavaim című muzsika forgatagot! Mondanunk sem kell, mennyire izgulunk, hogy vajon hogyan fogadjátok – legszebb fáink tetejéről figyeljük majd, merre szaladgál, bízunk benne, hogy messzi, csoda vidékekre utaztat majd titeket és jó útitársatok lesz! Ha kedvetek tartja, vigyázzatok rá! Az album már minden zeneáruházban elérhető, letölthető, keressétek egyebek mellett a Spotify-on, Deezeren és a Bandcampen!” – írta Szabó Balázs Facebookon.

 

Spotify
Deezer 
iTunes
Bandcamp

“Az album a mai napon csakis digitálisan jelent meg, mától teljes egészében streamelhető, hallgatható, letölthető. Fizikai megjelenésről külön hírt adunk majd, de ahogy korábban is említettük és írtuk, CD-n is kapható lesz az album, viszünk magunkkal a lemezbemutató koncertjeinkre is!” Szabó Balázs