ÚJ RINGO STARR-ALBUM JELENIK MEG SZEPTEMBERBEN

Épp ma, július 7-én ünnepli 77. születésnapját Ringo Starr, ezért a mai napra időzítették a bejelentést, miszerint új lemeze jelenik meg 2017. szeptember 15-én. Ugyanezen a napon érkezik a következő Foo Fighters-album is.

Az album címe Give More Love lesz és legnagyobb különlegessége az, hogy régi pályatársa, Paul McCartney is játszik a lemezen. Macca mellett szerepel majd a korongon Joe WalshPeter Frampton, Benmont Tench, Edgar Winter és egyelőre meg nem nevezett más zenészek is. A Give More Love dallistája a következő lesz:

1. We’re on the Road Again
2. Laughable
3. Show Me the Way
4. Speed of Sound
5. Standing Still
6. King of the Kingdom
7. Electricity
8. So Wrong for So Long
9. Shake It Up
10. Give More Love
11. Back Off Boogaloo (Re-do)*
12. Don’t Pass Me Buy (Re-do)*
13. You Can’t Fight Lighting (Re-do)*
14. Photograph*

*bónuszdalok

A bónuszdalokat nem számítva, a lemezt a címadó dal zárja majd, amely már meg is hallgatható:

A bónuszdalokra pillantva, hamar feltűnhet, hogy azok bizony régi dalok újra felvett verziói lesznek. A Back Off Boogaloo egy 1972-ben megjelent Ringo-dal, amelynek George Harrison volt a producere. A Don’t Pass Me by Ringo első saját szerzeménye, amely a The Beatles cím nélküli, de Fehér Album néven elhíresült 1968-as dupla lemezén jelent meg eredetileg. A You Can’t Fight Lighting az 1981-es Stop and Smell the Roses című Ringo-lemez egyik bónuszdala, ezt pedig épp Paul McCartney producelte. A Photograph az 1973-as Ringo című album kislemeze volt, a dalt közösen írta Starr és Harrison. Utóbbi zenész 12 húros gitárjátéka is hallható az eredeti felvételen.

Ringo Starr és zenekara ősszel turnéra is indulnak a lemezzel.