ÚJ ALBUMMAL JELENTKEZIK A HÉTKÖZNAPI CSALÓDÁSOK A RAJONGÓTÁBOR SEGÍTSÉGÉVEL

A kultikus pécsi punkzenekar legutóbb 2015-ben jelentkezett stúdiólemezzel (Pont), de nem várnak már sokáig a folytatással, ugyanis megkezdték az új dalok felvételeit, ráadásul crowdfunding modellben, vagyis a rajongók segítségét kérik, hogy közösen finanszírozzák a kiadásaikat.

“Ha valakinek van lehetősége és kedve segíteni bennünket, az most hozzájárulhat az új album stúdió és gyártási, valamint a videóanyagok előállítási és a lemez promóciós költségeihez.”

Ha legalább 4000 Ft-ot utal valaki a zenekarnak, a következőket kapja cserébe:

  • Egy CD-vel, amit a megjelenéskor postázunk részedre!
  • Egy exkluzív támogatói pólóval, amit a kért méretben készítünk el részedre, a minta kereskedelmi forgalomba nem kerül!
  • Belépővel a 2017.10.21-én Budapesten megrendezésre kerülő lemezbemutató koncertre!

Az utaláshoz szükséges adatok ITT találhatóak.

A zenekar így értékeli az új dalokat: “Ez az anyag az utóbbi évtizedek talán legradikálisabb állásfoglalása az együttestől. A ’90-es években megkezdett út folytatása, egyértelmű kiállás olyan dolgok mellett, amelyeket a banda fontosnak tart. Az ország és a világ helyzete azzal az egyéni látásmóddal, amiről elhíresült az együttes az elmúlt 27 évben. A lemez címe Nihilista Rock ‘n’ Roll lesz”

A Nihilista Rock ‘n’ Roll a tervek szerint szeptember elsején, pénteken jelenik meg. A zenekar ugyan összegeket nem árul el, de közzétette azok nevét és városát, akik anyagi támogatást küldtek számukra.