JÖN A TIZEDIK HAZAI STING-KONCERT!

Sting tavaly novemberben megjelent 57th and 9th című lemezét elég komolyan megturnéztatja, lényegében tavaly év vége óta folyamatosan utazik a koncersorozat: járt már Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Ázsiában és Európában is, de ősszel ismét ezen a kontinensen zenél a 65 éves zenész. Az igazán jó hír pedig az, hogy Budapestet is érinti az őszi turné. Aki nem bír várni október 13-ig, szeptember 14-én vegye az irányt a bécsi Stadthalle felé.

Sting zenekarát erősíti majd  Dominic MillerRufus Miller és Josh Freese, valamint vendégzenészként jelen lesz Joe Sumner és Percy Cardona is. A  felsorolásból Freese neve nagyon sok zenekar kapcsán ismerős lehet, ugyanis ő egy valódi sztárdobos, aki közel ezer lemezen dobolt már és elképesztően sok zenekart kísért el koncertkörútra. Persze voltak hosszabb megállapodásai is, mint például a Devo, az A Perfect Circle, a Nine Inch Nails vagy épp Sting. Íme egy rövid videó saját Instagram profiljáról, amelyet a mostani Sting turné egyik dél-amerikai állomásán rögzítettek:

Walking On The Moon tonight in Costa Rica. I know the instrumental section is busy…orders from headquarters.

A post shared by Josh Freese (@joshfreese) on

A budapesti koncertre – amely a Papp László Budapest Sportarénában lesz – jegyek június 2-án 10 órától vásárolhatók. Ez lesz Sting tizedik önálló fellépése a magyar fővárosban.