VISSZATÉR MAGYARORSZÁGRA AZ ANTHRAX!

Kisebb túlzással állítható, hogy sokak füle még cseng a márciusi Anthrax-koncerttől, de már lehet készülni a folytatásra: június 21-én visszatér Magyarországra a New York-i trash metál óriás. Míg a téli-tavaszi turné során az Among The Living album 30. évfordulóját ünnepelték, nyáron fennállásuk 25. évfordulója kapcsán látogatnak el Budapest egyik legkedveltebb szabadtéri helyszínére, a Barba Negra Track-be.

Fotó: Dávid Zsolt. Forrás: Barba Negra Facebook oldal

A sajtóközlemény alapján az ebben a hónapban megrendezett koncertről – amely szintén a Barba Negrában volt, csak nem a szabadtéri helyszínen, hanem a klubban – sokan lemaradtak, de most itt lesz a lehetőség pótolni a koncertet. A 35 Years Of Anthrax névre keresztelt turné budapesti állomására itt lehet jegyet vásárolni: http://track.barbanegra.hu/anthrax_20170621

Early bird jegyek csak péntekig 6900 Ft-os áron, április elsejétől június 20-ig 7900 Ft a belépő, a helyszínen pedig 8900 Ft.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..