METALLICA & LADY GAGA: MÉGIS SZÓLT AZ A MIKROFON!

Nemrég írtunk róla, hogy a Metallica és Lady Gaga előadása bár elég profi volt, technikai malőr mégis csúszott a dologba. Mára azonban kiderült, hogy mégsem pontosan úgy volt ez a baki, mint ahogyan eddig hittük.

James Hetfield mikrofonja ugyanis rendben volt a közönség szerint, vagyis élőben működött. Sőt, az online stream is gond nélkül ment, csak a TV közvetítésnek nem ment át. Egy román Metallica fanpage azonban megszerezte a stream videót és meg is osztották azt a Facebook oldalukon, íme:

Mindeközben Lars Ulrich már a jövőt tervezi: mivel szerintük Lady Gaga volt a tökéletes ötödik tag (remélhetőleg a rajongók nem sértődnek meg, ugyanis mindig őket tartják annak), gyorsan szeretnék kitalálni, hogy mit tudnának még együtt csinálni. Akár még egy közös új dal vagy több dal is szóbajöhet. Ulrich szerint Gaga megjelenése, attitűdje, mozgása, hangja teljesen passzol a rock ‘n’ roll / metal világba, ráadásul nagyon képzett és laza.

Kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki ebből. A Metallica legutóbb 2011-ben készített komolyabb lélegzetűbb közös produkciót más zenésszel, akkor Lou Reed & Metallica név alatt jelent meg a LULU címre kersztelt dupla album, ami nem aratott túl nagy sikert sem a rajongók, sem a szakma tekintetében.