KEITH RICHARDS SPANGLIT NYOMOTT RYAN ADAMS KEZÉBE

A történet elég régi, de csak most kerül nyilvánosság elé. A kiszivárogtató pedig maga Ryan Adams volt, aki a Marc Maron-féle WTF Podcast sorozatban mesélt erről az esetről.

Aki nem emlékezne rá vagy nem tudná, Adams és társai voltak a The Rolling Stones előzenekara a Forty Licks turné 2003-as állomásainak egy részén. Főhősünk kapott egy üzenetet, hogy Keith Richards látni szeretné az öltözőjében. Ő gyanútlanul odament, köszöntek egymásnak, majd a veterán a meggyújtott spangliját felé nyújtotta. Adams teljesen lefagyott, álomszerűnek tartotta az egész szituációt. Arról, hogy mi történt utána, már nem szól a történet, de minden bizonnyal sikerült feloldani a benne rejlő feszültségeket. A sztori Adams tolmácsolásában ITT hallgatható meg.

A történet nem véletlenül került elő épp most: pénteken érkezik a zenész 16. stúdióalbuma, a Prisoner. Ez lesz az első saját dalokat tartalmazó lemeze 2014 óta, ugyanis a 2015-ben megjelent 1989 című kiadvány az ugyanezen című Taylor Swift-album teljes feldolgozása volt.

A Prisoner borítója:

Az album pár órája már elérhető stream formájában: