MEGJELENT PAUL MCCARTNEY ÉS ELVIS COSTELLO 28 ÉVE FELVETT DALA

Az ex-Beatle Paul McCartney egyik legjobb szólólemezének tartott Flowes in the Dirt 1989-ben jelent meg és idén – egész pontosan március 24-én – jelenik meg újra exkluzív deluxe kiadásban, ami természetesen felújított hangzást is kap. Az új kiadvány egyik különlegessége azok a demófelvételek lesznek, amelyeket Macca Elvis Costello gitárossal készített az album készítése előtt. Az első dalt ma debütáltatta McCartney.

Összesen kilenc demó kerül majd a deluxe kiadásra, a most bemutatott Twenty Fine Fingers itt hallgatható meg:

A közös demók mind fellelhetőek lesznek a dupla CD-s deluxe edition kiadásban, valamint a négylemezes (3xCD+DVD) super deluxe edition dobozban is. Ez utóbbihoz két könyv is tartozik majd és így fog kinézni:

Ez pedig a dupla CD-s verzió:

Ez már a sokadik része a Paul McCartney Archive Collection sorozatnak, de sajnos a sikeres szériában ez az első, amely komoly indulatokat váltott ki a rajongókból, ugyanis több olyan dal lesz, amely egyik korongra sem kerül fel, csak letöltési lehetőség lesz hozzájuk. A deluxe kiadások bemutatására szakosodott Super Deluxe Edition blog elérte McCartney menedzserét, aki részletesen elmagyarázta, hogy miért hozták ezt a döntést. Akit érdekelnek a részletek, ITT olvashatja el az interjút.