OROSZ MILLIÁRDOS PRIVÁT BULIJÁN LÉPETT FEL A KILLERS ÉS MCCARTNEY

Az ex-Beatle Paul McCartney hihetetlenül sok zenekarral és zenésszel lépett már közösen színpadra és most ez a sor eggyel bővült. A 15 éve létező amerikai The Killers zenekar újévi koncertjén jelent meg Macca, ahol a The Beatles eThe Killersgy zúzósabb dalát adták elő közösen.

A koncertről annyit lehet tudni, hogy nem egy publikus rendezvény volt, hanem Roman Arkadyevich Abramovich privát szilveszteri bulija. Abramovich a világ egyik leggazdagabb embere és többek között a Chelsea F.C. futballcsapat tulajdonosa.

A videó a zenekar hivatalos Facebook oldaláról a következő szöveggel: “So far, so good.

 

Mivel McCartney anyagi helyzete sem mondható rossznak (szólókarrierje, sikeres turnéi mellett a Beatles jogdíjak az egyik legtehetősebb zenésszé teszik), így nem valószínű, hogy a pénzért vállalta ezt a különleges közös produkciót, valószínűbb, hogy baráti kapcsolatot ápol a zenekarral vagy az orosz milliárdossal. Az előadott Helter Skelter című dal egyébként épp azon az 1968-as lemezen található (White Album), amelynek a nyitódalának címe Back in the USSR. Ezt előadni stílusosabb lett volna.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..