ÉRKEZIK AZ ÚJ BEATLES DOKUMENTUMFILM DVD/BLU-RAY KIADÁSA

Idén szeptemberben mutatták be a mozikban az Eight Days a Week – The Touring Years című The Beatles dokumentumfilmet és ahogyan az várható volt, a moziműsorokról való lekerülés után jön a fizikai képhordozós verzió DVD és Blu-ray lemezek formájában. A komoly rajongóknak és gyűjtőknek mindkettőből lesz deluxe kiadás is, amelyek dupla lemezesek. Ezek több, mint 100 perc extra felvételt tartalmaznak majd és egy 64 oldalas könyv is része lesz a csomagnak.

A dupla Blu-ray kiadás:

A dupla DVD kiadás:

A filmhez megjelent egy “filmzene” kiadvány is, ami nem más, mint a már 1977-ben megjelent The Beatles at the Hollywood Bowl koncertalbum remaszterizált, újrakevert és kibővített változata Live at the Hollywood Bowl címen. A kibővítés további 4 dalt jelent, amelyek nem jelentek meg az eredeti albumon, de szintén a lemez anyagát képző 1964-es és 1965-ös Hollywood Bowl-koncerteken hangoztak el. A CD kiadás már szeptember 9-én megjelent, íme a borítója:

 

Ez pedig a vinyl kiadás, ami november 18-án érkezik:

Az eredeti album 1977. május 5-én jelent meg:

A képen a rendező Ron Howard és a két élő Beatles-tag: Paul McCartney és Ringo Starr:

A DVD, a Blu-ray, valamint ezek deluxe kiadásai a vinyl verzióhoz hasonlóan november 18-án jelennek meg.

A film trailere:

A fizikai kiadások trailere:

Ez pedig egy 12 perces Facebook Live videó kivonata, amelyben a rendező, valamint Paul és Ringo válaszoltak rajongói kérdésekre az Abbey Road Stúdióban: