JÖNNEK A BEATLES LEGO FIGURÁK

Aki azt gondolta, hogy a The Beatles mögött álló menedzsment már mindent kihozott a zenekar munkásságából, nagyon téved. Tavaly év végén például a diszkográfia felkerült a Spotify-ra, múlt hónapban világszerte bemutatták az Eight Days a Week – The Touring Years című filmet, most pedig a LEGO piacra dobja a Yellow Submarine animációs filmből ismert sárga tengeralattjárót és a zenészek figuráit is.

A LEGO ötletbörzés oldalán egy Kevin Szeto nevű Beatles rajongó / amatőr zenész feltöltötte elképzelését a Four Fab legósításáról és viszonylag hamar óriási népszerűségre tett szert a szavazók körében, elérve a bűvös 10.000 szavazatot. Ennyi kell ugyanis ahhoz, hogy a LEGO erre szakosodott csapata egyáltalán megfontolja, hogy érdemes lenne-e hivatalosan megjelentetni a tervezett dizájnt. Szeto szerencsés volt, ugyanis munkája elnyerte a szakmai zsűri tetszését, így novembertől már rendelhető a szettje.

A tengeralattjáróba a négy zenész beültethető, illetve jár a csomaghoz egy Jeremy Hillary Boob figura is, aki a mozifilm egyik fiktív karaktere.

A doboz 550 LEGO kockát fog tartalmazni és várhatóan 17.000 Ft körüli áron lesz kapható jövő hónaptól.