KLIP- ÉS DALPREMIEREK: ROB ZOMBIE, OSSIAN, THE TREATMENT

Összegeztük a hétvége legfontosabb rock/metal premierjeit.

Rob Zombie hozza a tőle elvárható és megszokott klip témát, kellően elvont, perverz, filmes környezet. Ne lepődj meg, a dal majd csak 3:50 után indul. Album április 29-én lesz, a címe The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser.

Az Ossian új albuma már közelebb van, a „Fényárban és félhomályban” április 4-én jelenik meg. Szám szerint ez lesz Paksi Endréék 21. stúdióalbuma, a címadó dal szöveges videója pedig már itt látható.

Nagyon drukkoltunk az AC/DC, Airbourne, és hasonló rock ’n’ roll bandák nyomába lépő The Treatment-nek. A fiatal zenészek ígéretesen indultak, ám mintha mára fogyna a lendület. Ráadásul volt énekes (jött Mitch Emms) és gitáros (jött Tao Grey) csere is, így vártuk mi jöhet ezek után. A harmadik album „Generation Me” kritikáját biztos olvashatod hamarosan nálunk, addig meg itt az új klip.

 

A Coal Chamber frontemberének Dez Fafara-nak második zenekara a DevilDriver hetedik albuma (Trust No One) májusban várható, erről jön az első ízelítő. Aki pedig személyesen is látni, hallani akarja a zenekart az mehet nyáron a FeZen Fesztiválra.